Gribi nopirkt? Policists un dziedātājs Nikolajs Puzikovs pārdod savu "bumeru"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/nikolajs.puzikovs

Pašmāju dziedātājs un kārtības sargs Nikolajs Puzikovs nolēmis šķirties no sava “bembja”. Cena - 5500 eiro, bet esot runājama.

“Pārdodu savu personīgo transportlīdzekli! Ja ir interese, raksti! "BMW" 318d sedans, oriģinālā M-pack, 2007. gada 2.0 dīzelis. 2 gadi Latvijā, ievests no Beļģijas. Tikko izieta jauna tehniskā apskate. Ceļa nodoklis nomaksāts. Servisa grāmatiņa ar visiem dokumentiem, 2 atslēgas darba kārtībā, nobraukums oriģināls,” raksta mākslinieks.

Tam jau papildus ierastajam esot arī vairāki uzlabojumi.

“Full M- pack

M-stūre

Alcantara interior

Lietus sensors

Recaro salons

6-pak kārba

Tīrs salons

Hands-free

Aux

Multi stūre

Klimata kontrole

Elektro stikli

Kruīzkontrole

Lietie diski

M/S riepas

Melnie griesti 

Parkošanās sensori

Oriģinālais akumulators 

Melni diski

Shadow line. [sic]”

Kā jau ziņots, 20. martā nāca klajā mūziķa jaunākais singls "Lamatas". Nikolajs: “Dziesmas ideja radās jau pirms gada, kad saņēmu demo versiju no Gata Mūrnieka. Vēlējos, lai dziesma skan aktuāli. Biju pozitīvi pārsteigts par Rassell darbu,  kurš dziesmu producēja, precīzi realizējot manu ideju. Ģitāru iespēlēja Jānis Čubars. Vēl aizvien domāju, ka Rassell ir viens no talantīgākajiem producentiem Latvijā. Man pašam dzīvē viss pa vecam  - joprojām strādāju policijā un studēju Latvijas Universitātē Juridiskajā fakultātē.”

Dziesmas video Nikolajs producējis sadarbībā ar Kasparu Dvinski (Dween Productions), un klipā piedalās modele Daniela Kārkle. Nikolajs saka paldies par atbalstu Jānim Guļko un Jānim Gaņģim no Voyagerclub.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu