Liene Stepena atklāj, par ko ar sevi karo katru rītu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/liene.stepena

Dejotāja un horeogrāfe sociālajos tīklos faniem pastāstīja, ka katrs rīts ir cīņa ar sevi – nepavingrot būtu tik viegli, taču ir jāceļas un jādara.

“Jā - baigais slinkums no rīta piecelties 20 min agrāk. Jā - baigais slinkums saņemties un pārripot no siltās gultiņas uz vingrošanas paklājiņu. Jā - baigi jāsaņemas, lai atkal neaizmigtu uz vingrošanas paklājiņa, bet sāktu vingrot. Ir 100 un 1 atruna manā ikrīta dialogā pašai ar sevi, kāpēc šis rīts VĒL NAV īsti piemērots rīta rosmei!!! Nu smieklīgi! Bērnudārzs! Bet... kad “aizspiežu ausis” un sanāk ignorēt to mazo, kašķīgo, slinko filozofu sevī, tad UZVARA IR MANA un apbalvojums ir cīņas vērts! Enerģiskums, “tīrs” prāts, pozitīvisms, veselība - bāc, nu viss svarīgais, kas cilvēkam vajadzīgs, lai būtu uzrāviens mesties iekšā jaunā dienā!!! Lūk, formula! Kā pats ar sevi vienosies - tā notiks! Viss vienkārši! Laime!” raksta Stepena.

“Nez kā būs rīt...” piebilst dejotāja.

“Iedvesma! Es arī jau vairākus mēnešus vedu sarunas ar savu slinko filozofu par šo pašu tēmu”, “Opā!”, “Super!” - tā komentētāji.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu