Sabiedrībā pazīstami cilvēki publisko savas nedēļas nogales fotogrāfijas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/kivicsskulme/

Kā jau katru nedēļu, dzīves stila portāls «Sejas» apkopo slavenību ievietotās fotogrāfijas sociālajos tīklos, lai informētu savus lasītājus par Latvijā pazīstamu cilvēku gaitām brīvdienās. Ko šajā nedēļas nogalē ir darījuši iemīļoti, tautā pazīstami cilvēki un topošās zvaigznes?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pūpolsvētdiena❤️Lai visi veseli,apałi un priecīgi! Pūpoli no 23.02.2019

A post shared by elitapatmalniece (@elitapatmalniece) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday vibes ☀️

A post shared by AMINATA (@aminata_savadogo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bon dia flor do dia! Atgriežoties no Lisabonas, vēlējos uzrakstīt nelielu ieskatu par pieredzi Portugālē. Tie, kas mani pazīst, jau zina, ka Spānijai – tās valodai un kultūrai – manā sirdī ir īpaša vieta, tādēļ ielūkoties arī Ibērijas pussalas Portugāles daļā man bija sen lolots mērķis. Lisabonā pavadīju nedēļu, vienu dienu veltot arī Rokas ragam Atlantijas okeāna krastā un ainaviskajai Sintrai, kas atrodas Nacionālā parka teritorijā ar vairākām vēsturiskām pilīm vienuviet. Kad ceļoju, tad galvenokārt tamdēļ, lai aplūkotu citu zemju dabu un izzinātu kultūru. Sevišķi pievēršos arī vēsturei. Portugālē noteikti var mielot acis un dvēseli ar krāšņām ainavām, tāpat arī kultūras slānis Lisabonā un tās pievārtē ir gana bagātīgs. Sākot no arhitektūras, turpinot ar laikmetīgo mākslu un beidzot ar fado. Tiem, kuriem tīk laiska atpūta pludmalē, tikpat kā ar roku aizsniedzamas ir arī pludmales pilsētiņas Cascais un Estoril, kas gan aktuālāk būs vasaras sezonā. Portugāle ir teju vai obligāts galamērķis visiem gardēžiem. Šeit ēdienam pievēršas ļoti nopietni un ar mīlestību. Te nu jāizceļ zivju un jūras velšu gastronomiskā pasaule. Kaut arī it viss šeit ir īpaši gards un rūpīgi pagatavots, nenāksies šķirties no lielām naudas summām. Ēšana izmaksu ziņā būs lētāka, nekā pie mums Latvijā. Tāpat arī sabiedriskais transports. Dzīvesvietu izvēlējos vēsturiskajā un autentiskajā Lisabonas daļā – Alfama. Ceļojot vienmēr vēlos ieplūst vairāk starp vietējiem un pēc iespējas mazāk justies kā tūrists, tādēļ vienmēr izvēlos airbnb piedāvātās mītnes. Tikpat interesants, bet nedaudz mūsdienīgāks rajons, kur mitināties, ir Bairro Alto ar stilīgiem bāriem un restorāniem, kur doties jebkurā diennakts laikā. Fado gan jāklausās tikai vakaros tam īpaši paredzētos restorānos, bet tādu centrālajā Lisabonā netrūkst. Par vietām un lietām, ko apskatīt, neizplūdīšu, jo par tām var lasīt ceļvežos. Mans draudzīgs ieteikums būtu nebaidīties daudz staigāt un vilkt ērtus apavus. Pilsēta ir ar neskaitāmiem pakalniem, brīžiem pavisam vertikāla un stāva, toties skati no augšas uz Lisabonas panorāmu būs lieliski. Sevišķi saulrieta gaismās. Brauciet uz Portugāli, baudiet un mīliet!

A post shared by Daira Zīle (@dairazile) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Atklājot sezonu! #brīvdiena #ieelpomežu #saule #pavasaris #latvija?? #daritokomīli

A post shared by Intars Rešetins (@intars.resetins) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rajonā uz Žubīšu ielas... #mylife #itslifestyle #riga #boxer #streetstyle

A post shared by Kaspars Kambala (@kambalakaspars) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

road trip? let’s go ☀️

A post shared by Arvis Reiks (@reiksirvisur) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My little jungle ????#london #londonfashion ?@teabagsandashtrays sweatshirt @relbakjans

A post shared by Jelena Ushakova (@jelenaushakova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pieļāvu klasisko iesācēju kļūdu - pārvērtēju savas spējas! Tu izlasi sastāvdaļas un pat neiedziļienies cik kārtas būs jāgatavo. Lūk, torte, kas tapa teju trīs dienas ? (labi, pirmajā es vienkārši samalu riekstus). Vairākas reizes nodomāju, ka vajadzēja izvēlēties ko vienkāršāku. Līdz šodien, kad tikām līdzi Ronjas paštaisītajai kūkai, visi slavēja ?. Tad gan, protams, biju pats lepnums. Īsumā - recepte tomēr izskatās uz palikšanu, tikai nākamreiz jau laicīgi jāieplāno vesela procesija un jāpadara tapšana par ģimenes notikumu. Un, lieki piebilst - man tāpat ne tuvu nesanāca kā Lapsai bildē pie receptes. Mūsējā pat nepaguva kārtīgi sastingt, bet Flamingo un Tuklītis izglāba skatu un garša tāpat bija izcila! Meklē recepti @mans.rimi recepšu sadaļā: Lienes Zemītes “Gardēžu svētku kūka”. Tur arī vienkāršākas receptes. Dažas veselīgākai dzīvei ?, citas - vienkārši baudīgākai ?! #MansRimi #LabākaiDzīvei #wannabefoodblogger

A post shared by Mara Upmane-Holsteine (@astro_maar) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NY

A post shared by Olga Rajecka (@rajecka) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s your fault I’m happy ? @maris_mezhals

A post shared by ⚜Maija Armaneva (@maija_armaneva) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“es būšu augšā, tu fočē mani no pakāpiena zemāk”

A post shared by Lota (@lota_ulmane) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Role model

A post shared by Zelma Jegere (@tak_tak_watafak) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ieskandinājām Arenu Rīga @dagamba_official koncertā! @tautumeitas

A post shared by MESA (@gachoofficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luckiest person on earth. #tb #paris

A post shared by Katrine Lukins (@katrinelukins) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When sun hits you (literally)

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bērna vai kunga prātā ;P

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un ko jūs šodien? ?

A post shared by Linda (@lindalmurniece) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kas tad te? ?? #tommyxakropole @polhemprlatvia

A post shared by Adriana Miglāne (@adrianamiglane) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dāmas un kungi, es tiešām neatceros, kad zobārstniecības kabinetā es būtu bijis tik laimīgs un prieka pilns! Principā NEKAD! Tik dzīvespriecīgus un zinošus cilvēkus šajā sfērā es satieku pirmo reizi! Un es to nesaku tikai tāpēc, ka sadarbojos ar @dentalartriga , es to saku tiešām no sirds! ❤️ Mūsu tikšanās reizēs vienmēr ir tā, ka negribas iet prom, gribas mazliet uzkavēties... un tā mēs vienmēr aizrunājamies! ?✌? Kopā ar dakteri @dr.artjomenko esam milzīga projekta priekšā, kas pavisam noteikti mainīs manu dzīvi uz visiem laikiem! Tikšanās reizēs mēs dziedam! NOPIETNI! Dziedam!! To filmējam un analizējam! Ap mani strādā profesionāla komanda, kura rūpējas par maksimāli vislabāko rezultātu! Es laikam iepriekšējā dzīvē tiešām izdarīju ko labu! ? Un... kas nav mazsvarīgi- šis ir vissmaidošākais kolektīvs Latvijā! Es domāju bildes lai runā pašas par sevi! ? foto: @andramartaphotography #happyplace #dentist #dentistry #dentistlife #teeth #fashion #style #people #friends #happiness #perfectsmile #smile #hollywoodsmile #men #man #guy #me #instagood #instamood #picoftheday #amazing #blessed #godisgreat

A post shared by Kasher (Kašers) Blums-Blumanis (@kasher_bb) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday stroll ??

A post shared by KARLINA CAUNE (@karlinacaune) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tradīcija turpinās. Sabiedriskā transporta zēni Amsterdamā. ?

A post shared by Magnuss Eriņš (@magnusserins) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vakar Valmierā debitēja DJ Liene. Beidzot!?#dj #firsttime

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu