Dziedātāja Adriana Miglāne: “Mūsdienās cilvēka dzīve sastāv no sociālajiem tīkliem” (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: nstagram.com/adrianamiglane/

Jaunā un talantīgā pašmāju dziedātāja Adriana Miglāne sociālaja tīklā “Instagram” ar faniem dalījusies pārdomās par sociālo tīklu nozīmi mūsdienu cilvēku dzīvē. Vai tiešām vairs nevaram bez tiem?

“Gribēju padalīties savās sajūtās... Es vienmēr esmu par visu ļoti daudz domājusi, pat par sīkām lietām, kāpēc ir tā, nevis savādāk?! Šoreiz ļoti daudz domāju par interneta vidi - vai jums ir bijis tā, ka vienkārši gribas mazliet pazust no sociālajiem tīkliem un no tā visa atpūsties?! Man jau kādu laiku ir tāda sajūta! Es domāju un sapratu to, ka mūsdienās cilvēka dzīve sastāv no sociālajiem tīkliem! Par tevi visi zina, jo tu saliec visu par sevi “Instagram”, “Facebook” un jebkurā citā portāla! Katra tava diena tiek parādīta “Instagram” story, visa dzīve izlikta storijos!

Un ja nu pēkšņi pazustu internets? Daudzi no mums kristu panikā un tas būtu kā pasaules gals. Es esmu sapratusi, ka ļoti daudz spēku man paņem tieši šie sociālie tīkli!

Man daudzi prasa “kur tu esi pazudusi” vai arī “kāpēc tu tik maz posto?” Es neesmu tas cilvēks, kurš pamostas un visiem rāda savu piepampušo “rīta” seju vai arī katru maltīti! Man to patīk izbaudīt ar acīm, sajūtām un bez telefona! Jā, protams, es padalos ar kaut ko interesantu vai kādu foršu ziņu, ko vēlos jums pateikt, lieku bildes, kas man ļoti patīk, taču tā nav mana ikdiena! Man nav svarīgi “nobildēt” un ielikt sociālajos tīklos, lai visi redz, man svarīgi ir tas, ka tā bilde man pašai sagādā prieku! Man patīk izbaudīt brokastis bez storijiem, man patīk ieraudzīt kaut ko skaistu un priecāties BEZ telefona! 

Bet ar šo visu es negribēju teikt, ka telefons ir slikta lieta, tā ir pat ļoti laba! Ceru, ka uztvērāt manu sakāmo!”

“Nevar nepiekrist, arī man dažreiz šķiet, ka ir jānozūd no interneta un sociāliem tīkliem!”, “Mūsdienās lielākā problēma ir tajā, ka komunikācija notiek bez emocijām”, “Jā, es zinu to sajūtu... Kad man bija maz sekotāju, es liku jebkādas bildes - neizdevušās utt., bet tagad man ir jāpiedomā pie tā, ko ielieku” - tā komentētāji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Miglāne (@adrianamiglane) on

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu