Jevpalovam negatīvs lietderības koeficients un zaudējums AHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ņikita Jevpalovs
Ņikita Jevpalovs Foto: Rocket de Laval/Facebook

Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs piektdien veica divus metienus Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, kamēr viņa pārstāvētā Lavālas "Rocket" komanda cieta zaudējumu.

"Rocket" izbraukumā ar rezultātu 1:5 (1:2, 0:2, 0:1) kapitulēja Sirakjūsas "Crunch" vienībai.

Jevpalovs šajā mačā veica divus metienus pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -2. Šosezon viņš 68 spēlēs guvis 11 vārtus un veicis 11 rezultatīvas piespēles.

Uzbrucējs ir iekļauts Latvijas izlases kandidātu sarakstā dalībai šī gada pasaules čempionātā.

Tikmēr citā piektdienas spēlē rezervē kārtējo reizi palika Latvijas vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, kura pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" savā laukumā ar 1:2 (0:1, 1:1, 0:0) piekāpās Šarlotas "Checkers".

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā pozīcijā ar 90 punktiem 74 cīņās ir aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears", bet sestā ar 80 punktiem 74 spēlēs ir Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur sezonas pirmo daļu aizvadīja uz Nacionālo hokeja līgu (NHL) izsauktais Teodors Bļugers.

Tikmēr Ziemeļu divīzijā trešajā vietā ar 90 punktiem 74 cīņās ir aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies", ceturtajā vietā ar 82 punktiem 75 spēlēs ir Klīvlendas "Monsters", bet piekto vietu ar 80 punktiem 74 mačos ieņem uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators". Savukārt septītā ar 70 punktiem 75 cīņās ir Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu