Markanens pēc sirdsdarbības problēmām var atsākt pilnvērtīgus treniņus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lauri Markanens
Lauri Markanens Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Čikāgas "Bulls" zvaigzne Lauri Markanens pēc sirdsdarbības problēmu novēršanas var atsākt pilnvērtīgus treniņus.

Martā "Bulls" nolēma regulārā čempionāta izskaņā vairs neizmantot 21 gadu veco Markanenu, kuram tika konstatētas sirdsdarbības problēmas.

Savukārt pēdējo nedēļu laikā somam tika veiktas pārbaudes, bet pēc pēdējiem izmeklējumiem viņam tika ļauts atsākt pilnvērtīgus treniņus.

Markanens nevarēja pabeigt 26.marta regulārā čempionāta spēli pret Toronto "Raptors", jo viņam strauji palielinājās pulss un bija liels noguruma līmenis.

Vēlāk veiktajās pārbaudēs tika konstatēts, ka problēmas iemesls ir dehidratācija un barības vielu trūkums.

"Bulls" norādīja, ka starpsezonā Markanens treniņus uzsāks Somijā, bet Čikāgā atgriezīsies vasaras vidū. Šosezon aizvadītajās 52 spēlēs somu uzbrucējs vidēji izcēlās ar 18,7 punktiem un 9,0 atlēkušajām bumbām, kamēr Čikāgas vienība nesasniedza izslēgšanas turnīru, spējot uzvarēt vien 22 no 82 mačiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu