Favorīte "Raptors" zaudē "Magic" komandai NBA izslēgšanas turnīra ievadā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kavai Lenards un Seržs Ibaka
Kavai Lenards un Seržs Ibaka Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta Austrumu konferences otrā spēcīgākā komanda Toronto "Raptors" sestdien ar negaidītu zaudējumu sāka izslēgšanas turnīru.

"Raptors" savā laukumā ar rezultātu 101:104 (30:25, 19:32, 27:18, 25:29) piekāpās Orlando "Magic", kas sērijā līdz četrām uzvarām panāca 1-0.

Toronto komandā ar 25 punktiem izcēlās Kavai Lenards, kurš netrāpīja pēdējo tālmetienu un neizrāva neizšķirtu, bet 24 punkti bija Paskālam Sjakamam.

Savukārt "Magic" komandā ar 25 punktiem atzīmējās Derils Džerards Ogustins, kurš 3,5 sekundes pirms finālsvilpes ar tālmetienu guva uzvaras grozu.

"Domāju, ka mums palīdzēja smagās regulārā čempionāta beigas. Spēlējām mačus, kuriem bija nozīme un kurus vajadzēja uzvarēt," stāstīja "Magic" galvenais treneris Stīvs Klifords, kura vadītie vīri "play-off" nodrošināja vien regulārā čempionāta pēdējos metros.

Tikmēr titula aizstāvēšanu veiksmīgi sākusi Goldensteitas "Warriors", kas Rietumu konferences ceturtdaļfināla pirmajā spēlē savā laukumā ar 121:104 (36:27, 33:29, 29:23, 23:25) guva virsroku pār Losandželosas "Clippers", sērijā panākot 1-0.

"Warriors" komandā ar 38 punktiem rezultatīvākais bija Stefans Karijs, kurš ar astoņiem tālmetieniem laboja savu izslēgšanas turnīru spēļu rekordu. Tāpat Karijs izcīnīja 15 atlēkušās bumbas un veica septiņas rezultatīvas piespēles.

Viņš NBA izslēgšanas turnīros iemetis 386 tālmetienus, kas ir par vienu vairāk nekā to iespēja Rejs Elens.

"Tas ir neticami - apsteigt Elenu, kuram bijušas lieliskas "play-off" un finālu spēles. Viennozīmīgi jūtos pagodināts un pateicīgs par šo iespēju," teica Karijs.

Vēl 23 punktus uzvarētājiem guva Kevins Durants, bet pretiniekiem 26 punkti bija Montrezlam Herelam un 25 punkti - Lū Viljamam.

Durants un viņa pretinieks Patriks Beverlijs nepilnas piecas minūtes pirms pamatlaika beigām par ķīvēšanos tika izraidīti no zāles.

Pērn otro gadu pēc kārtas par NBA čempioniem kļuva Goldensteitas "Warriors", kas finālsērijā ar 4-0 pieveica Klīvlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu