RFS pastiprinās ar diviem ārzemju uzbrucējiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Burundi uzbrucējs Kalebs Bonfiss Bimenjimans.
Burundi uzbrucējs Kalebs Bonfiss Bimenjimans. Foto: facebook.com

"Optibet" Latvijas futbola virslīgas kopvērtējuma līdere RFS papildināju sastāvu ar krievu uzbrucēju Maksimu Maksimovu un Burundi uzbrucēju Kalebu Bonfisu Bimenjimanu.

Pašlaik 23 gadus vecais Maksimovs futbolista karjeru uzsāka savas dzimtās pilsētas Voroņežas komandā "Fakel". Karjera dzimtenē viņam nebija gara un jau 2014.gadā Maksimovs devās uz Lietuvu, kur parakstīja līgumu ar "Atlantas", kurā aizvadīja 75 spēles un guva 21 vārtus.

Līdz šim veiksmīgākais viņam bija 2017.gads, kad spēlētājs pievienojās citai Lietuvas komandai "Trakai" Tajā viņš, aizvadot 16 spēles, guva deviņus vārtus, tostarp septiņus vārtus Eiropas līgas kvalifikācijas posmā.

Aizpērn Maksimovs pievienojās Maķedonijas klubam "Vardar", kas spēlēja Eiropas līgas grupu turnīrā.

Tikmēr 21 gadu vecais Bimenjimans futbolista karjeru uzsāka 2016.gadā Burundi pirmās līgas komandā "Vital Bujumbura". Pirms diviem gadiem viņš pievienojās Ruandas augstākās līgas komandai "Rayon Sports Nyanza".

Viņa kontā ir ir četras spēles Burundi izlasē un vieni gūti vārti. Šos vārtus spēlētājs guva tieši debijas spēlē, kad draudzības spēlē pret Džibuti izlasi nāca uz maiņu.

RFS ar 15 punktiem piecās spēlēs ir virslīgas kopvērtējuma tabulas līderpozīcijā, par sešiem punktiem apsteidzot savu tuvāko sekotāju "Riga" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu