Krievijas problēmu dēļ Terehovā strauji aug kravas automašīnu rinda (5)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijai pārtraucot kravas automašīnu muitas kontroli, šodien Terehovā strauji aug kravas automašīnu rinda, kas gaida robežas šķērsošanu.

Pēc Valsts robežsardzes rīcībā esošās informācijas, kravas automašīnu muitas kontrole Terehovas-Buračku robežkontroles punktā Krievijas pusē kopš svētdienas rīta ir pārtraukta saistībā ar tehniskām problēmām serveru darbībā.

Pagaidām nav skaidrs, kad varētu tikt novērstas tehniskās problēmas serveru darbībā un Krievijas pusē atjaunota kravas transportlīdzekļu muitas kontrole, tāpēc Valsts robežsardze aicina kravas automašīnu vadītājus, kuri plāno šķērsot Latvijas - Krievijas sauszemes robežu, izmantot šim nolūkam Vientuļu-Bruņiševas vai Grebņevas-Ubiļinkas robežkontroles punktus.

Valsts robežsardzes mājas lapā aktuālā informācija par rindām uz Latvijas - Krievijas robežas liecina, ka Terehovā svētdienas pēcpusdienā bija ap 150 kravas automašīnu rinda, Grebņevā - 40 automašīnu rinda, bet Vientuļos rindas nebija.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu