Ziemeļamerikā otro nedēļu numur 1 piedzīvojumu komiksu filma "Shazam!"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Shazam!" ("Šezam!")
"Shazam!" ("Šezam!") Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātrus jau otro nedēļu pēc kārtas iekarojusi vēl viena studijas "Warner Bros." piedzīvojumu komiksu filma "Shazam!" ("Šezam!"), informē "collider.com".

Režisora Deivida F. Sandberga (David F. Sanberg) lente nedēļas griezumā Ziemeļamerikā iekasējusi 25 miljonus dolāru. Lomās Zakarijs Levi, Marks Strongs, Feita Hermane, Greisa Fultone u.c.

Anotācija: Katrā no mums slēpjas supervaronis, vajag tikai maģijas pieskārienu, lai tas atklātos. Četrpadsmit gadus vecam pusaudzim Bilijam Batsonam atliek izkliegt tikai vienu vārdu – Šezam! – un viņš ar sena burvja gādību pārvēršas par supervaroni vārdā Šezams. Ar atlētisku pieauguša vīrieša ķermeni, bet sirdī joprojām bērns, Šezams dara to, ko darītu ikviens pusaudzis ar pēkšņi iegūtām superspējām, – izklaidējas, liekot tās lietā.

Noskaties filmas reklāmas rullīti.

2. vietā ar 15 miljoniem jauna komēdija "Little", kurā galvenā varone - bagāta kundze (Regina Hall) nonāk savā pusaudzes ķermenī. 

Noskaties kino rullīti.

3. vietā ar 12 miljoniem trešā filma par «Ellespuiku» («Hellboy»). Šoreiz meksikāņu režisora Gilermo del Toro vietā stājies Nīls Māršals, un arī pašu Ellespuiku vaiirs neatveido Rons Perlmans.

4. vietā šausmu filma "Pet Sematary" ("Zvēru kapiņi"). Filma balstās uz amerikāņu rakstnieka Stīvena Kinga (Stephen King) 1983. gada darbu ar tādu pašu nosaukumu. Romāns izdots arī latviski.

"Zvēru kapiņi" (Pet Sematary)
"Zvēru kapiņi" (Pet Sematary) Foto: Ekrānuzņēmums

Top5 noslēdz Tima Bērtona (Tim Burton) jaunā versija leģendārajai animācijas filmai «Dambo» (Dumbo). Trešajā nedēļā nopelnīti 9,8 miljoni.

Foto: Filmas "Dambo" pirmizrāde.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu