Latvijas hokeja izlasei treniņos pievienojies Roberts Bukarts

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Guntis Lazdāns/lhf.lv

Latvijas vīriešu hokeja izlasei, kas gatavojas pasaules čempionātam, pirmdien treniņos pievienojās uzbrucējs Roberts Bukarts, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Bukarts sezonu iesāka Tršinecas "Ocelārži" komandā, bet janvārī viņš pārcēlās uz citu Čehijas augstākās līgas klubu - Prāgas "Sparta".

Aprīļa sākumā "Sparta" paziņoja, ka komanda turpinās sadarbību ar 28 gadus veco Latvijas hokejistu.

Prāgas klubā Bukarts regulārajā čempionātā 14 spēlēs guva 2 vārtus un veica 5 rezultatīvas piespēles, bet 4 izslēgšanas turnīra mačos viņš palika bez punktiem.

Savukārt sezonas pirmajā pusē "Ocelārži" komandas rindās 33 mačos Bukarts atzīmējās ar 5 vārtiem un 14 rezultatīvām piespēlēm. 

Bukarts karjeras laikā Latvijas izlasē kopumā aizvadījis 114 mačus, guvis 31 vārtus un veicis 37 piespēles.

Latvijas hokeja izlase 19. un 21. aprīlī izbraukumā aizvadīs "Euro Hockey Challenge" spēles pret Franciju. Pirmdien tika paziņots valstsvienības sastāvs.

Pasaules čempionāts Slovākijā sāksies 10. maijā. Latvijas izlase Bratislavā pirmo spēli aizvadīs 11. maijā pret Austriju.

B apakšgrupā Latvija cīnīsies arī pret Šveici, Itāliju, Čehiju, Krieviju, Norvēģiju un pasaules čempioni Zviedriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu