Jūtūbere Emīlija Sama: "Man ir ārkārtīgi bail no tumsas, un es dziļi ciest nevaru liekulību" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/sudrabakaija/

Portāls TVNET turpina rakstu sēriju, kurā aicina pašmāju slavenības atbildēt uz jautājumiem no vecās labās atmiņu klades. Šoreiz intervējam Latvijā populāra "Youtube" kanāla īpašnieci Emīliju Samu, lai noskaidrotu plašākai sabiedrībai nezināmus faktus par viņu.

Ja tu varētu dot padomu sev, kad biji jaunāka, ko tu teiktu?

Es teiktu, ka nav vērts sevi tramdīt šobrīd par to, kas tu esi. Izmaiņas nenāk vienā dienā. Tad kāpēc sevi nicināt tagad? Dzīvo dzīvi, izbaudi dzīvi, velc, ko gribi, un neseko šiem vecajiem Latvijas standartiem par to, ko nozīmē būt sievietei.

Kura ir tava mīļākā filma?

"Mulenrūža".

Kas ir pēdējā grāmata, kuru tu izlasīji?

"Dvēseļu putenis". Smaga, bet skaista grāmata.

Kura ir tava mīļākā vieta Latvijā?

Mežaparks, jo es dzīvoju te. Ļoti patīk koki, ezers, pastaigas vakaros.

Cik daudz laika tu velti miegam?

Es cenšos veltīt vismaz septiņas stundas diennaktī, dažreiz sanāk mazāk, dažreiz vairāk (par ko es ļoti priecājos, ja tas notiek).

Kas tev negaršo?

Kivi, paprika.

Par ko tu gribēji kļūt bērnībā?

Es ļoti gribēju kļūt par juristi, advokāti. Strādāt, lai palīdzētu citiem sasniegt taisnīgumu.

Kādu tu iztēlojies ideālu randiņu?

Noteikti ideālais randiņš būtu ar kādu, kas man ļoti patīk, un kaut kur siltā un sausā vietā. Man patīk, kad ir komfortabli un var runāt ilgi un dikti. Patīk, kad dāvina ziedus, kad viss ir pārdomāts.

Ja tev pēkšņi būtu pilnībā brīva diena, ko tu darītu?

Filmētu video, samīļotu kaķi un tad editotu savu video.

Vai tev ir mājdzīvnieki? Kā viņus sauc?

Man ir kaķis Šerloks. Un man ir suns Džeks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Es tik sen sevi meklēju un domāju kā man būt pašapmierinātai ar sevi. Kā man būt vairāk balansā ar sevi. Kā man rast mieru sevī. Es meklēju visur to- draugus , attiecībās, skolā, darbā , ēdienā, ballītēs, bet patiesība ir tāds, ka tas miers, tas balans ir Tavā galvā. Kopš pāris mēnešus atpakaļ es izlēmu darīt visu priekš sevis , lai es (ES un tikai ES) būtu laimīga ar sevi. Es eju uz sporta zāli (hey @squad.hour , paldies , ka mokat mani un grūžat uz priekšu! Pateicoties jums es jutos un izskatos kā ??). Esmu atsākusi lasīt Bībeli vakaros priekš sevis, meklēt savu garīgo ceļu un runāt ar Dievu. Ak Dieviņ, Tu man tā trūki! Tu mans miers un mans spēks! Un tad es sapratu pēdējās nedēļās, ka es tak vienkārši varu dzīvot ar to momentu kas man ir. Uzvilkt bikini un iet sauļoties , palīdzēt meitenēm justies labi , runāt par visu un neko. Un ak , ak tik daudz kas vēl , ka ved nezinu vai šis moments ir tam visam ko es gribu pateikt. Īsāk sakot - viss ir okej . Tagad te. Un jā, es biju sauļoties un atradu šo superigo bikini ko uzdāvināja mamma pagājušajā ziemā ? un ziniet , esmu pasūtijusi tik daudz bikini , ka šovasar es būšu tik daudz peldkostīmos kā nekad ??

A post shared by ?? Emīlija Sama ?? (@sudrabakaija) on

Ja tu varētu apsēsties uz soliņa un stundu aprunāties ar vienu cilvēku – dzīvu vai jau aizsaulē aizgājušu – kurš tas būtu un kāpēc?

Es gribētu aprunāties ar Merilinu Monro. Manuprāt, viņa ietver sevī to īsto sievišķību, maigumu, bet arī bija ļoti liela darbaholiķe un zināja savu vērtību. Neskatoties uz to, ka viņa dzīvi beidza traģiskā veidā, manuprāt, man būtu ļoti interesanti ar viņu aprunāties.

Vai tev kādreiz ir bijusi iesauka? Vari pastāstīt, kā un kāpēc tā radās?

Mani vecvecāki sauc par Emiku, īsti nezinu, kāpēc, laikam tāpēc, ka tā ir īsāk no Emīlija.

Atklāj par sevi vienu lietu, ko daudzi par tevi nezina!

Man ir ārkārtīgi bail no tumsas, un es dziļi ciest nevaru liekulību. Un mani patiesi dziļi skumdina, kad pasaulē notiek negodīgas lietas.

Ja tu uz dienu varētu kļūt par kādu citu cilvēku, kura dzīvē tu gribētu iejusties?

Es gribētu iejusties Mišelas Obamas dzīvē uz vienu dienu.

Kas tevi kaitina?

Kad man melo un izturas ar necieņu pret cilvēkiem apkārt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Man tā patīk krāsas! Tāpēc šodien izlēmu jums iedot šo krāsas lādiņu ? ———————————————————————— • @nyxcosmetics_baltics ultimate shadow palette “brights” • @nyxcosmetics_baltics sweet cheeks blush palete • @nyxcosmetics_baltics can’t stop won’t top konsīleris gan acu ēnu bāzei, gan kontūrēšanai, gan arī kā konsīleris zem acīm ??‍♀️ & can’t stop won’t stop tonālais krēms • @nyxcosmetics_baltics away we glow strobing cream • @nyxcosmetics_baltics suede matte lipstick tonī STFU (kā arī zīmulis tajā pašā tonī) • @nyxcosmetics_baltics vivid brights laineri (krāsainie) & white liquid liner • @nyxcosmetics_baltics candy slick lipgloss

A post shared by ?? Emīlija Sama ?? (@sudrabakaija) on

Kas ir pēdējais cilvēks, ar kuru tu runāji pa telefonu?

Es runāju ar vienu savu tuvu draugu.

Kad un kāds bija tavs pirmais skūpsts?

Mans pirmais skūpsts bija, kad man bija 16, un tas bija tiešām neaizmirstams. Diemžēl nevaru pateikt to pašu par cilvēku, ar ko bija pirmais skūpsts.

Vai lasi tā saukto dzelteno presi? Kāpēc jā vai nē?

Nelasu. Manuprāt, tur ir daudz melu un lieku lietu, kuras nevienam īsti nav vajadzīgas.

Kurā slavenībā tu biji ieķērusies bērnībā?

"Jonas Brothers"! Visos trijos vienlaicīgi!

Kas ir pēdējā filma, kuru tu redzēji kino, un kāpēc?

Pēdējā filma, ko es redzēju, bija "Splendid" - "1906", jo man ārkārtīgi patīk vēsturiskas filmas un latviešu ražojums. Jā, jā, jā. Dikti patika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????

A post shared by ?? Emīlija Sama ?? (@sudrabakaija) on

Kurš ir tavs mīļākais seriāls?

"One Tree Hill".

Kura pašmāju vai Holivudas aktrise atveidotu tevi filmā par tavu dzīvi?

Hmm. Es gribētu, lai mani atveido kāds, kas nav skaists pēc "standartiem", man būtu vienalga, kurš konkrēti. Gribētu būt vienkārši atveidota. Bez nekā mākslīga.

Kas ir tavs mīļākais dzēriens?

Gāzēts ūdens ar citronu un ledu.

Kas ir tavs mīļākais ēdiens?

Suši. Parastie suši bez nekāda siera vai krēma, ar avokado un gurķi.

Ja tu varētu pārvērsties par vienu dzīvnieku, kurš tas būtu?

Lauva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Why date a rich man when you can be one

A post shared by ?? Emīlija Sama ?? (@sudrabakaija) on

Kura pašmāju slavenība tev simpatizē? Kāpēc?

Intars Busulis. Viņa balss ir tik maģiska, ka vienmēr, kad viņš dzied, šermuļi noskrien pa ķermeni.

Ko tu sevī gribētu izmainīt?

Es gribētu būt vairāk pārliecināta par sevi.

No kā tu baidies?

Nesasniegt visu dzīvē, ko es gribu.

Kas ir tava labākā īpašība?

Laipnība.

Kas ir tava sliktākā īpašība?

Slinkums.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??? WE LOVE OUR HATERS ???

A post shared by ?? Emīlija Sama ?? (@sudrabakaija) on

Kas ir pēdējais, ko meklēji “Google”?

Es meklēju, kāds ir darba laiks manai sporta zālei, kuru apmeklēju, - "Squad Hour".

Kas ir tava mīļākā krāsa?

Melna un balta. Abas ir manas mīļākās krāsas. Nav vienas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Es kaislīgi ticu, ka vajag izmēģināt visu ko Tev tiešām gribās (protams, saprāta robežās), bet šoreiz es gribu jums pastāstīt par vienu lietu ko es jau gadiem sapņoju un tas ir - lūpu palielināšana. Es nekad negribēju milzīgas lūpas , bet es gribēju simetriskas un , lai manu lūpu kaktiņos nepazustu lūpas, kad smaidu. Un šoreiz es varu pateikt, ka esmu saņēmusies un to izdarījusi! Es biju @artestetik salonā pie fantastiskās Alīnas uz šo lūpu palielināšanas procedūru, kura ir arī sertificēta kosmetoloģe un medmāsa un zina ko dara. Kas ir diezgan svarīgi - pārbaudiet pie kā jūs ejat! Un šoreiz man ielika 1ml filler princess volume, kas maksā 140€ un ziniet! Mana lūpu krāsa tik skaisti guļās, man ir tāds, tāds prieks. Es ne uz sekundi nenožēloju. Jā, ir jāpieņem sevi kādi mēs esam, bet mēs varam arī uzlabot šo un to , kas mums ir - izceļot mūsu jau dabīgo skaistumu. Piemēram, mēs tak lietojam sejas krēmus , paštonējošos, veidojam matu frizūras . Es ar jums dalos ar šo , lai jums pastāstītu , ka mēs visi varam šo to uzlabot sev, ja vēlamies un es ceru, ka es jums pastāstīju visu pietiekami labi šodien :) Šajā salonā var arī iziet lazerepilāciju un tieši tagad viņiem ir lielas atlaides uz to (visu detalizētāk var apskatīt viņu mājaslapā). Tagad pāris praktiskie jautājumi. : Vai sāp ? - jā, sāp , bet šis ir ātri un ātri arī pāriet . Cik ilgi turās? - esmu lasījusi ka minimums 6 mēnešus , bet var pat daudz daudz ilgāk (gadu). (Otrajā attēla augšējais ir pēc (pēc 3 dienām , kad nogāja apampums) un lejā ir pirms. Man pielika apjomu augšējās lupas kaktos, izlīdzināja formu un nedaudz pielika Lejas daļā) ❤️

A post shared by ?? Emīlija Sama ?? (@sudrabakaija) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu