EstateGuru aicina uz bezmaksas semināru - kā izmantot pūļa finansējumu biznesa attīstībai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šī gada 25. aprīlī pūļa finansējuma platformas EstateGuru eksperti aicina interesentus uz bezmaksas semināru par tēmu “Kā izmantot pūļa finansējumu biznesa attīstībai”.

Ikviens uzņēmējs, kas darbojas nekustamo īpašumu nozarē zina, cik būtiski ir nodrošināt apgrozāmos līdzekļus ikdienas operāciju veikšanai, taču nereti rodas situācijas, kad nepieciešams papildu finansējums, lai attīstītu arvien jaunus projektus un veicinātu uzņēmējdarbības nepārtrauktu izaugsmi. Reizēm pat jauni projekti ar spēcīgu biznesa plānu nonāk banku birokrātijas koridoros, un laikietilpīgā procesa dēļ, var radīt liekas izmaksas.

Viens no populārākajiem un mūsdienīgākajiem veidiem, kā ātri un ērti finansēt savus perspektīvos projektus, ir EstateGuru īstermiņa aizdevums! Lai aktualizētu iespēju uzņēmējiem īstenot savu attīstības potenciālu pilnībā, 25.aprīlī tiek rīkots bezmaksas seminārs, kura ietvaros būs iespējams ne vien nepiespiestā gaisotnē baudīt kafiju un iepazīties ar EstateGuru ekspertiem, bet arī uzzināt, kā pūļa finansējums var sekmēt uzņēmuma izaugsmi -  attīstot nekustamā īpašuma projektus, piesaistot finansējumu projektēšanas periodā, finansējot aktīvu iegādi izsolēs, vai piesaistot apgrozāmos līdzekļus uzņēmējdarbībai.

EstateGuru vadītājs Latvijā Dainis Rupainis semināra veidošanu pamato ar vēlmi iepazīstināt uzņēmējus ar plašajām iespējām, ko piedāvā platformas risinājumi: “Īstermiņa finansējums uzņēmējdarbībai nav pielīdzināms ātrajiem kredītiem un patēriņa aizdevumiem, tas ir moderns finanšu risinājums tiem, kas vēlas veltīt savu enerģiju un laiku, lai strādātu pie saviem projektiem un biznesa, nevis aizpildītu nebeidzamas veidlapas, lai saņemtu finansējumu. EstateGuru biznesa modelis neparedz peļņas gūšanu aizņēmēja saistību nepildīšanas gadījumā, mēs vienmēr esam ieinteresēti projektu veiksmīgā realizācijā, un palīdzam atrast vispiemērotāko risinājumu klienta vajadzībām.”

Reģistrē savu dalību seminārā, aizpildot pieteikuma anketu.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu