Dziedātāja Agnesse Vecrīgā prezentē jauno dziesmu un nosvin dzimšanas dienu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītās nedēļas izskaņā dziedātāja AGNESSE jeb Agnese Stengrevica rīkoja savas un Helvija Stengrevica jaunās dziesmas “Space or Time” pirmatskaņojuma pasākumu, ko apmeklēja kupls pulks viņas talanta cienītāju Vecrīgas klubā “Radio Bārs”.

“Es vēlos pateikt milzīgu paldies ikvienam, kurš ieradās uz šo pasākumu. Esmu sajūsmā par sirsnīgo un mīļo atmosfēru, kas tur valdīja, un to, ka varēju satikt arī sen neredzētus cilvēkus. Lai gan tas bija mans pasākums, tomēr biju ļoti uztraukusies, jo pēc ilgāka pārtraukuma dziedāju atkal tik plašai publikai, taču bija ļoti patīkami to pieredzēt kopā ar maniem mīļajiem cilvēkiem. Pēc koncerta turpat nosvinējām arī manu divdesmito dzimšanas dienu,” stāsta Agnese.

Jau vēstīts, ka Agnesse sadarbībā ar mūziķi, producentu, skaņdarba “Ticot, Mīlot un Gaidot” komponistu Helviju Stengrevicu izdevusi jaunu dziesmu ar nosaukumu “Space or Time”. Vārdu autore jaunajam skaņdarbam ir divkārtēja “Grammy” balvas nominante Kristal Oliver, kura sadarbojusies arī ar tādiem pasaulslaveniem mūziķiem kā Džastins Timberleiks, Enrike Iglesiass, Kanje Vests un citiem.

Dziesmas stāsts ir par to, ka brīžos, kad esi kopā ar “īsto” cilvēku, laiks aizrit nemanot, un tas notiek neatkarīgi no tā, vai šī persona ir labākais draugs vai mīļotais. Šim fenomenam nav iespējams rast izskaidrojumu, bet vienīgais, ko vēlies, – pagriezt laiku atpakaļ, lai aizvien baudītu šī cilvēka kompāniju.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu