Edavārdi izdod jaunu dziesmu “Netīri trauki” (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Edavārdi
Edavārdi Foto: publicitātes

Reperis Edavārdi sadarbībā ar Kristīni Prauliņu izdod jaunu dziesmu “Netīri trauki”

Atgādinām, kas šogad Edavārdi ir jau paspējis izdot divus singlus – “Būt laimīgam” un “Stragls ir liels”.

Edavārdi ir bijušas vairākas veiksmīgas sadarbības ar Kristīni Prauliņu 2017. gadā albumā “Īstas acis”, populārākā no tām dziesma “Viss ir sarežģīti”. Šovasar abi izpildītāji būs redzami komandā ar Very Cool People un reperi ansi, izpildot speciāli sagatavotu koncertprogrammu “Pa apli”.

Noklausies jauno dziesmu.

Labas ziņas arī tiem, kuri nevar sagaidīt vasaru – 27. aprīlī Edavārdi uzstāsies Valmierā klubā “Tinte”, kā arī būs redzams “Arēnā Rīga” labdarības pasākumā “Vienoti par iespēju” 7. maijā.

“Tikai nepāprotiet – man patīk mazgāt traukus. Paskatoties uz to, ko mēs, pieauguši cilvēki, darām, kad saule noriet, sapratu, ka dienas beigās mēs joprojām esam bērni, kuri izmanto katru iespēju izrauties no ikdienas režīma. Uzreiz sajutos par pāris gadiem jaunāks, tāpēc neesi pārsteigts, ja arī turpmākajos mēnešos no manis dzirdēsi jaunas dziesmas,” komentē pats autors.

Par singla “Netīri trauki” muzikālo pavadījumu ir parūpējies bītmeikers Noitro (Edgars Trops), savukārt par vokālu ierakstu un skaņas apstrādi rolands če. Tuvākajā laikā dziesma būs atrodama visos populārākajos straumēšanas servisos, tai skaitā arī “Tidal”.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu