Aģents: Par Videlu interesējas vairāki KHL klubi, tostarp arī Rīgas "Dinamo"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rīgas ''Dinamo'' spēlētājs Līnuss Videls
Rīgas ''Dinamo'' spēlētājs Līnuss Videls Foto: Paula Čurkste/LETA

Par zviedru uzbrucēju Līnusu Videlu, kurš šosezon spēlēja Rīgas "Dinamo" komandā, interesējas vairāki Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubi, portālam "Championat.com" atklājis spēlētāja aģents Gļebs Čistjakovs.

Videls šosezon Rīgas "Dinamo" sastāvā KHL regulārajā čempionātā 49 mačos guva 24 vārtus un veica 24 rezultatīvas piespēles.

Aizvadītajā KHL regulārajā čempionātā pašlaik 33 gadus vecais Videls bija 4. labākais vārtu guvējs visā līgā, kā arī Rīgas "Dinamo" rezultatīvākais spēlētājs.

"Ir vairāki KHL klubi, kuri interesējas par Videlu, tostarp arī Rīgas "Dinamo". Jaunumi būs maijā," norādīja Zviedrijas hokejista aģents.

Videls savā karjerā pārstāvējis vairākus KHL klubus - Pekinas "Kuņluņ Red Star", Ņižnijnovgorodas "Torpedo", Čerepovecas "Severstaļ", Hantimansijskas "Jugra" un Čeļabinskas "Traktor".

Rīgas "Dinamo" sastāvā Videls spēlēja arī 2014./15. gada sezonā, KHL regulārajā čempionātā 58 mačos izceļoties ar 10 vārtiem un 24 rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu