"Hurricanes" sagrauj NHL čempioni "Capitals"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Karolīnas "Hurricanes" hokejisti
Karolīnas "Hurricanes" hokejisti Foto: AP/Scanpix

Karolīnas "Hurricanes" vienība pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences ceturtdaļfināla trešajā spēlē savā laukumā ar rezultātu 5:0 (1:0, 2:0, 2:0) sagrāva čempioni Vašingtonas "Capitals".

Sērijā līdz četrām uzvarām "Capitals" gan joprojām atrodas vadībā ar 2-1.

Vašingtonas vienība šajā mačā pa mājinieku vārtiem izpildīja vien 18 metienus, tostarp tikai vienu otrajā periodā, kas čeham Petram Mrāzekam ļāva aizvadīt "sauso" spēli, viņam Stenlija kausa izcīņā paliekot nepārspētam ceturto reizi karjerā.

"Hurricanes" rindās ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Vorens Fogele.

Tikmēr pirmajā trešdaļā kautiņā ar tautieti Andreju Svečņikovu iesaistījās "Capitals" lielākā zvaigzne Aleksandrs Oečkins, šajā duelī viņam uzvarot ar nokautu.

Vēl vienā Austrumu konferences ceturtdaļfināla trešajā spēlē Toronto "Maple Leafs" savu skatītāju priekšā ar 3:2 (0:0, 3:2, 0:0) apspēlēja Bostonas "Bruins", sērijā izvirzoties vadībā ar 2-1.

Uzvarētajiem ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Ostons Metjūss un Andrēass Jūnsons, kamēr teicams mājinieku vārtos bija Frederiks Andersens, kurš atvairīja 34 pretinieku metienus.

Tikmēr Rietumu konferencē vadību ceturtdaļfinālā pārņēmusi Nešvilas "Predators", kas pirmdien izbraukumā ar 3:2 (0:0, 2:1, 1:1) apspēlēja Dalasas "Stars", sērijā panākot 2-1.

"Predators" vārtsargs Peka Rinne šajā cīņā pamanījās atvairīt 40 metienus, bet uzvaru viesiem nodrošināja Mīkaels Granlunds, kurš ar precīzu metienu atzīmējās 52.minūtē.

Pie otrās uzvaras sērijā pirmdien tika arī Kolorādo "Avalanche", kas savā laukumā ar 6:2 (3:0, 2:1, 1:1) pieveica regulārā čempionāta Rietumu konferences labāko vienību Kalgari "Flames", sērijā izvirzoties vadībā ar 2-1.

Viens no "Avalanche" līderiem Neitans Makinons šajā cīņā atzīmējās ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, kamēr "Flames" vārtsargs Maiks Smits pamanījās atvairīt 50 metienus.

Pērn Stenlija kausā triumfēja Vašingtonas "Capitals", kas finālsērijā ar 4-1 pārspēja debitanti Vegasas "Golden Knights", pirmo reizi vēsturē kļūstot par NHL čempioni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu