Kurucs: Gribu likt Simonsam iegaumēt manu vārdu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs un Bens Simonss
Rodions Kurucs un Bens Simonss Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs paudis neapmierinātību, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Bens Simonss viņu pienācīgi nerespektē.

Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" komanda pirmdien izbraukumā NBA izslēgšanas turnīra mačā ar rezultātu 123:145 piekāpās Filadelfijas "76ers" vienībai.

Pirmā puslaika beigās 21 gadu vecai Kurucs mazliet rupji pārkāpa noteikumus pret "76ers" komandas vienu no līderiem austrālieti Simonsu, kurš ir 2 gadus vecāks par Latvijas basketbolistu.

"Viņš spēlē centīgi, un arī es spēlēju centīgi. Man nepatīk, ka viņš medijos izteicas, ka viņu sedz Dž.D. (Džereds Dadlijs) un "tas bērns"," latvieša teikto citē "The Athletic" žurnālists Maikls Skoto. 

"Tagad gribu likt viņam iegaumēt manu vārdu. Es spēlēšu centīgi, tikšu viņam klāt. Es no viņa nebaidos," piebilda Latvijas basketbolists.

Simonss pērn tika atzīts par NBA sezonas labāko debitantu, bet šogad viņš piedalījās arī līgas Visu zvaigžņu spēlē.

Kurucs un Simonss februārī abi pārstāvēja Pasaules komandu NBA Uzlecošo zvaigžņu spēlē.

NBA izslēgšanas spēļu Austrumu konferences pirmajā kārtā "Nets" un "76ers" duelī ir neizšķirts 1-1 sērijā līdz vienas komandas 4 uzvarām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu