Kuru horoskopa zīmju vīrieši ir katras sievietes ļaunākais murgs?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Vīrieši, kas dzimuši šajās Zodiaka zīmēs, var tikt uzskatīti par katras sievietes ļaunāko murgu - attiecības ar tiem daiļā dzimuma pārstāvēm radīs daudzas nepatīkamas situācijas. To, kas ir "grūtākie" Zodiaka vīrieši un kādi netikumi tiem piemīt, atklāj portāls "Clubber".

Vēzis

Vēži ir ūdens zīme, kas nozīmē, ka viņu dzīvē valda emocijas, ar kurām tie ļoti bieži nemāk tikt galā. Šīs zīmes pārstāvjus īpaši ietekmē Mēness cikls, kas ir atbildīgs par dažāda veida neirožu saasinājumiem. Ja šis vīrietis patiesi mīl sievieti, viņš tai būs uzticīgs un centīsies to sargāt no savu emociju izvirdumiem, taču ja attiecības nav tik nopietnas, ir vērts padomāt, vai nemitīgie skandāli ir tā vērti.

Sievietei, kas ir attiecībās ar Vēzi, ir vērts atcerēties, ka viņa nav sava vīrieša psihoterapeite un viņai nav jāuzņemas visa Vēža emocionālā "bagāža" uz saviem pleciem.

Mežāzis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju valdošā planēta ir kontrolējošais Saturns, kas labi raksturo Mežāža zīmē dzimuša vīrieša raksturu.

Viņi ir kā apsēsti ar savas dzīves organizēšanu, un tas diemžēl sevī ietver arī viņa otro pusīti.

Attiecības ar Mežāzi var izvērsties tik pacietību izsmeļošas, ka sieviete to var vienkārši neizturēt un aiziet, kas viņam, protams, sagādās spēcīgas sirdssāpes. Mežāži ar savu cītību bieži vien ieslīgst galējībās, un viņa partnerei būtu vērts apdomāt, vai tas tiešām ir tas, ko tā vēlas.

Vērsis

Lai gan pār Vērsi valda Venēra, mīlestības planēta, tie bieži vien ir ļoti tālu no mīļiem. Šīs zīmes iedzimtā stūrgalvība no partneres var izsūkt visu emocionālo enerģiju. Vērša zīmes vīrieši ir tik pragmatiski, ka bieži vien nesaprot, kā rīkoties ar savām emocijām.

Ja tie ir labā noskaņojumā, tie spēj partnerei likt justies mīlētai un aprūpētai, taču ja tie ir neomā...

Sliktā garastāvoklī Vērši savai partnerei liks justies kā sliktākajam cilvēkam pasaulē. Diemžēl Vērši biežāk ir riebīgi nekā jauki, tādēļ sievietei ir vērts apdomāt - vai tiešām viņai blakus nepieciešams kāds, kas dzīves medū iemet darvas karoti?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu