Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Lielisks brīdis visu veidu analītiskajam, zinātniski pētnieciskajam darbam. Tu droši vari organizēt arīdzan dažādas prezentācijas, tikties ar potenciālajiem sadarbības partneriem. Vakaru velti mīļotajam cilvēkam.

VĒRSIS Svarīgi savā profesionālajā darbībā ļaut ienākt pēc iespējas vairāk dažādām inovācijām, jauninājumiem. Centies tikt vaļā no novecojušiem, sevi izsmēlušiem uzskatiem, būt progresīvs.

DVĪŅI Tieksies pēc asākām sajūtam, sava veida riska, taču ar to ir jābūt piesardzīgam. Šobrīd neapdomīga rīcība var radīt tālejošas un nepatīkamas sekas. Nav ieteicams kārtot finansiālus jautājumus.

VĒZIS Šodien jābūt dubultā piesardzīgam, jo kāds var mēģināt apvest tevi ap stūri. Ja tev jātiekas ar jauniem sadarbības partneriem, droši paļaujies uz pirmo iespaidu, tas noteikti būs tas pareizākais.

LAUVA Būsi praktisks un piezemēts, lieliski tiksi galā ar saimnieciski organizatoriskajiem jautājumiem. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem ātri radīsi kopīgu valodu. Vakarā labprāt iemalkosi glāzi laba vīna vai konjaka.

JAUNAVA Būsi noslēgts, nevēlēsies dalīties ar saviem pārdzīvojumiem, psiholoģiskajiem sarežģījumiem. Taču, lai sajustos možāk, dzīvespriecīgāk, tomēr vajadzēs novelt no pleciem lieko smagumu.

SVARI Tavas saskarsmes spējas un psihologa dotības ļaus daudz ātrāk un vienkāršāk sasniegt kārotos panākumus. Šis ir piemērots brīdis, lai pievērstos jaunu sadarbības partneru, sponsoru piesaistei.

SKORPIONS Esi mērenāks ar darba slodzi, citādi neizbēgami sāksi darīt pāri savai veselībai! Šodien vajadzētu būt piesardzīgākam, risinot ar nekustamo īpašumu, tā apdrošināšanu saistītus jautājumus.

STRĒLNIEKS Zvaigznes silti iesaka vairāk uzmanības koncentrēt saviem tiešajiem darba pienākumiem. Nav izslēgts, ka priekšniecība var skrupulozāk vērtēt tavus panākumus, tāpēc esi uzdevumu augstumos!

MEŽĀZIS Iespējams, būsi visai saspringts, uzvilkts, kam pie vainas var būt nebūšanas attiecībās ar mīļoto. Lai nerastos lieki sarežģījumi, centies pēc iespējas norobežot darbu un privātās dzīves norises.

ŪDENSVĪRS Vēlēsies paplašināt savas zināšanas, gūt jaunu pieredzi. Nav izslēgts, ka sāksi nopietni apsvērt iespējas tālāk izglītoties. Attiecības ar otro pusīti lielā mērā būs atkarīgas no tava garastāvokļa.

ZIVIS Tu šodien nevēlēsies iespringt par darba lietām, bet gan veltīt vairāk laika filozofiskām pārdomām, radošām lietām. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi patiesi draudzīgs un pretimnākošs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu