Elza Rozentāle un apvienība "Bur mani" prezentē jauno albumu

Foto
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien, 16. aprīlī, Mūzikas namā "Daile" satikās mūziķes Elzas Rozentāles tuvākie atbalstītāji un slavenības, lai līksmotu par Elzas Rozentāles grupas "Bur mani" albuma "Tālu tālu" atklāšanu.

Jau 27. aprīlī Siguldas koncertzālē "Baltais flīģelis" grupa sniegs albuma koncertsērijas pirmo bezvadu austiņu koncertu, apmeklētājiem sniedzot līdz šim nebijušu koncertu pieredzi šādā formātā. Pēc tam sekos koncerti Valmierā, Liepājā un Rīgā. 

Grupā apvienojušies četri spēcīgi un populāri mūziķi – Elza Rozentāle, Kaspars Kurdeko, Toms Poišs un Kaspars Vizulis. Albumā iekļautas grupas oriģinālkompozīcijas ar latviešu dainu vārdiem, kuru vēstījums neatšķiras no mūsu šī brīža ikdienas, savukārt skanējums ir mūsdienīgi spēcīgs un dzīvs – tradicionālās latviešu dziedāšanas un pasaules ritmiskās mūzikas vokālo manieru apvienojums ar bungu, perkusiju un kontrabasa ritmiskām skaņām, elektriskās ģitāras plašumu un bezgalīgajām sintezatoru elektroniskajām iespējām.

"Bur mani"
"Bur mani" Foto: Gints Bāliņš, TVNET

Lasi interviju ar Elzu Rozentāli sadaļā "Sejas".

Noklausies singlu "Dzelžu cilvēciņš"

 

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde un Gints Bāliņš. 

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu