Valverde: Mesi mūs vienmēr izvelk no nepatikšanām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: EPA/Scanpix

Argentīniešu futbola superzvaigzne Lionels Mesi vienmēr izvelk Spānijas klubu "Barcelona" no nepatikšanām, uzskata katalāņu kluba galvenais treneris Ernesto Valverde.

"Barcelona" otrdien UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla atbildes spēlē savā laukumā ar 3:0 (2:0) sagrāva Anglijas premjerlīgas grandu Mančestras "United", divu spēļu summā gūstot virsroku ar 4:0.

Barselonas komandas uzvarai pamatus ielika Mesi, kurš pirmajā puslaikā guva divus vārtus.

"Mesi vienmēr mūs izvelk no nepatikšanām un nevienam neatvainosimies, ka mūsu rīcībā ir tāds futbolists. Mums bija daudz cerību attiecībā uz šo dueli, jo pērn šajā fāzē cietām smagu zaudējumu," teica Valverde.

"Futbolā nekad nevar zināt, kas notiks. "United" ir ļoti laba komanda un sagādājusi mums daudz problēmu, tāpēc vajadzēja koncentrēties un spēlēt tādā intensitātē, lai mēs tiktu nākamajā kārtā," atzīmēja "Barcelona" stūrmanis.

Tikmēr "United" galvenais treneris Ūle Gunnars Sūlšērs atzina, ka Barselonas futbolisti var uzvarēt Čempionu līgā.

"Ar tādu uzbrukuma trio viņi ir visa turnīra favorīti," pauda Sūlšērs.

Arī norvēģu speciālists atzīmēja Mesi lielo nozīmi "Barcelona" komandas uzvarās.

"Viņš ir īpašs talants. Viņš un Krištianu Ronaldu pēdējā desmitgadē pierādījuši, kāpēc tiek uzskatīti par labākajiem futbolistiem pasaulē. Ja Mesi dod vietu un laiku, tad viņš veido momentus un gūst vārtus. Lai arī kur pie soda laukuma viņš dabūtu bumbu, tiek izšķirts mača liktenis," secināja "United" galvenais treneris.

"Barcelona" pusfinālā mēros spēkus ar "Liverpool" vai "Porto".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu