Aspazijas bulvārī no sastatnēm nokritis strādnieks (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Maija Zara/LETA

Pagājušās nedēļas nogalē prokuratūras vajadzībām remontējamajā ēkā Rīgā, Aspazijas bulvārī 7, no sastatnēm nokritis strādnieks, noskaidroja aģentūra LETA.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā informēja, ka pagājušajā sestdienā dienests saņēma izsaukumu uz Aspazijas bulvāri, kur cilvēkam bija nepieciešama palīdzība, proti, glābēji notikuma vietā nocēla no stalažām nokritušu cilvēku un nodeva viņu mediķiem.

Valsts policijas preses pārstāve Elīna Sprudzāne apliecināja, ka policija konstatējusi negadījumu, taču kriminālprocess netiks sākts.

Jau ziņots, ka jaunās prokuratūras ēkas projektu plānots īstenot līdz 2020.gada beigām. Plānotais nomas līguma sākuma termiņš ir 2021.gada 1.janvāris.

Ēkas kopējā platība šobrīd ir 6396,3 kvadrātmetri, bet pēc pārbūves un atjaunošanas ēkas platība plānota 7000 kvadrātmetru. Kopējais projekta budžets ir 10 390 877,06 eiro apmērā bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), ieskaitot administratīvās izmaksas, jeb 12,57 miljoni eiro ar PVN. Ēkas būvdarbus veic SIA "Abora".

Pēc pilsētas arhitekta Reinholda Georga Šmēlinga projekta 1891.gadā celtajā ēkā vienmēr ir atradusies policija. 2021.gadā ēkā darbu sāks desmit Latvijas prokuratūras.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu