Sondra Zaļupe: "Gardākās ir sasistās olas un apsēstas uzreiz"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sitaminstrumentālista un komponista Riharda Zaļupes sieva un meitiņas māte, mūzikas producente Sondra Zaļupe TVNET atklāja, ka bērnībā Lieldienas svinējusi ar vērienu un arī savu ģimeni cenšas iepriecināt ar izklaidēm pie dabas krūts.

"Ja izdodas, tad noteikti mēģinām būt visi kopā ar ģimeni. Un noteikti arī cenšamies ieplānot laiku, lai aizietu uz baznīcu. Man Lieldienas vienmēr asociējušās ar dabu un atpūtu pie dabas. Kad biju maza, tad mēdzām ar vecākiem un ģimenes draugiem braukt uz mežu piknikā un visu dienu spēlējām spēles, slēpām un meklējām šokolādes olas, priecājāmies un, protams, cīnījāmies par stiprākās olas titulu.

Šobrīd šie svētki mums izdodas varbūt mazākā amplitūdā, bet to sajūtu cenšos saglabāt - mājās un dārzā parādās krāsainas oliņas un zaķīši.

Lieldienu rītā noteikti krāsojam olas un cīnāmies līdz uzvarai. Šogad mēģināsim arī šokolādes olu meklēšanu dārzā, tā kā Emīlija jau ir paaugusies. Pamatā ievērojam to, lai būtu kopā un pie dabas. Olu receptes - gardākās ir sasistās olas un apsēstas uzreiz."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu