Lieldienu dekorācijām Jēkabpilī šogad tērēti 3200 eiro (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Jēkabpili izrotātu Lieldienām, pašvaldība šogad ieguldījusi aptuveni 3200 eiro, aģentūra informē pašvaldībā.

Pirmās svētku dekorācijas tika izvietotas atjaunotajā Kena parka estrādē, ko tagad ieskauj putni, savukārt estrādes centrā atrodas ligzda, kas piepildīta ar krāsainām olām. Dekorācijas Kena parka estrādē tapušas, pateicoties Kultūras pārvaldes komandas darbam, sadarbībā ar pilsētas vecāko ainavu arhitekti Sintiju Pastari.

Vecpilsētas laukumu piepildījuši pavasarīgi koki, kuru zarus rotā raibas Lieldienu olas. Krāsainas Lieldienu olas izvietotas arī pilsētas satiksmes kustību apļos.

"Pirms Lieldienu svētkiem kā pēdējās pilsētas teritorijā izvietotās dekorācijas ir Lieldienu zaķi, kuri rokās tur košas tulpes. Šīs dekorācijas izvietotas vairākās vietās pilsētā - pie tirdziņa Krustpils pusē, dažos satiksmes kustību apļos, papildinot jau uzstādītās dekorācijas, un Palejas ielā 28a, uz pašvaldībai piederošās zemes. Šogad, dekorējot pilsētu, ir izmantotas esošas dekorācijas, kuru klāsts ir papildināts arī ar jauniem elementiem, kas izvietoti Vecpilsētas laukumā un Kena parka estrādē," skaidroja Pastare.

Šogad Lieldienu dekorācijām pilsētā izlietoti aptuveni 3200 eiro. Pašvaldības pārstāve skaidroja, ka arī turpmāk pilsētas svētku noformējumam tiks izmantotas jau esošās dekorācijas, kuras papildinās ar jauniem elementiem, tādējādi taupot līdzekļus un lietderīgi izmantojot esošos resursus.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu