Noiers cer pēc mēneša atgriezties laukumā

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Manuels Noiers
Manuels Noiers Foto: EPA/Scanpix

Vācijas futbola bundeslīgas kluba Minhenes "Bayern" pamatvārtsargs Manuels Noiers laukumā varētu atgriezties pēc aptuveni viena mēneša.

Noiers svētdien guva traumu Vācijas futbola bundeslīgas spēlē, otrā puslaika desmitajā minūtē tiekot nomainīts. Kā ziņoja vācu mediji, futbolists iedzīvojies kājas apakšstilba muskuļa plīsumā.

Sākotnēji tika prognozēts, ka viņš nespēlēs tuvākās divas nedēļas, bet trešdien preses konferencē pats futbolists lika noprast, ka varēs spēlēt tikai pēc aptuveni viena mēneša.

"Šobrīd ir grūti kaut ko pateikt. Protams, ka mans mērķis ir pēc iespējas ātrāk atveseļoties. Domāju, ka mačs ar "Leipzig" ir reāls mērķis," teica Noiers.

Spēle ar "Leipzig" komandu Minhenes futbolistiem būs priekšpēdējā sezonā un tā notiks 11.maijā. Piecas kārtas pirms turnīra beigām kopvērtējuma līdere "Bayern" tikai par punktu apsteidz tuvāko sekotāju Dortmundes "Borussia".

Noiera prombūtnē pirmā vārtsarga loma tika uzticēta Svenam Ulriham. Arī komandas nomināli trešais vārtsargs Kristiāns Frihtls šobrīd dziedē savainojumu.

Pēdējās sezonās 33 gadus veco Noieru vajājušas traumas. Iepriekšējā sezonā viņš pēdas lūzuma dēļ piedalījās tikai trīs bundeslīgas spēlēs, bet šīs sezonas otrajā pusē vācietis īkšķa un kājas muskuļa savainojumu dēļ izlaida divus mačus.

Trešdien Noiers noliedza, ka varētu beigt karjeru izlasē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu