Rīgā izveidojušies pamatīgi sastrēgumi (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Transporta sastrēgums uz Vanšu tilta centra virzienā.
Transporta sastrēgums uz Vanšu tilta centra virzienā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgā trešdienas vakarā izveidojušies pamatīgi sastrēgumi, liecina informācija mājaslapā "Balticmaps.eu".

Par sastrēgumiem informē arī pašvaldības SIA "Rīgas satiksme". 1., 40. un 11.maršruta autobusi kavē līdz 30 minūtēm, bet pārējie autobusi līdz 20 minūtēm. Tikmēr 25. un 5.maršruta trolejbusi kavē līdz 26 minūtēm, 17. un 18.maršruta trolejbusi - līdz 15 minūtēm, bet pārējie līdz 10 minūtēm. Savukārt 5.maršruta tramvajs kavē līdz 10 minūtēm, bet pārējie - līdz sešām.

Atsevišķu maršrutu autobusi kavē līdz 20 minūtēm, bet trolejbusi - līdz 18 minūtēm. Savukārt tramvajiem būtisku kavējumu nav.

Kā liecina informācija "Balticmaps.eu", patlaban lielākie sastrēgumi ir uz Senču ielas, braucot no Miera ielas Brīvības ielas virzienā, Mūkusalas ielā (virzienā no Antenas ielas uz Mūkusalas apli), Brīvības ielā līdz Pērnavas ielas pagriezienam, Gustava Zemgala, Vienības, Jūrmalas un Kārļa Ulmaņa gatvē, Krišjāņa Valdemāra ielā, Ziepniekkalna ielā, kā arī Kuldīgas ielā.

Tāpat sastrēgumi veidojas uz Saltu, Akmens, Vanšu tiltiem un Bauskas ielā, braucot no Dienvidu tilta.

Kā novēroja aģentūra LETA, liels sastrēgums izveidojies arī uz Brīvības ielas pie Gaisa tilta, virzienā ārpus centra. Brīvības un Gustava Zemgala gatves krustojumā tiek veikti remontdarbi. Automašīnu gūzmā iestrēguši arī vairāki trolejbusi.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu