Lieldienu svētku horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās! (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Uzzini, kas tevi gaida brīvdienās. 

SESTDIENA

AUNS Šobrīd gribēsi tik vien kā pabūt mierā un klusumā. Ikdienas steiga būs atstājusi ietekmi uz tavu nervu sistēmu, līdz ar ko šobrīd vēlēsies pienācīgi atpūsties. Mīļotais cilvēks zinās, kā palīdzēt tev relaksēties.

VĒRSIS Kāds Vērsis var cīnīties ar iekšējām pretrunām, psiholoģiskām niansēm. Tev būs nepieciešams izrunāties ar kādu uzticamu cilvēku, gūt viņa morālo atbalstu, neitrālu skatījumu uz tavām problēmām.

DVĪŅI Labprāt baudīsi brīvo laiku, pavadot to radošu, jautru cilvēku sabiedrībā. Nav izslēgts, ka inovatīvās noskaņas mudinās jaunas idejas, kuras nākotnē var materializēties taustāmos, perspektīvos projektos.

VĒZIS Tu gatavosies Lieldienām, cerot sagādāt saviem tuviniekiem krāšņus, atmiņā svētkus. Saskarsmē ar mīļoto var rasties nelielas domstarpības naudas lietās, taču tās ātri vien pagaisīs kā nebijušas.

LAUVA Slinkums tā vien vilinās palīdzēt tiem, kuri nedara neko, taču tev var būt priekšā gana daudz saimniecisko pienākumu. Esi vien apzinīgs un paveic nepieciešamo. Padarītais radīs patiesu gandarījumu.

JAUNAVA Velti dienu sev! Ja gribi, droši dodies uz kādu izklaides pasākumu vai arī izbaudi SPA procedūru burvību. Kopdzīvē ar laulāto prasīsi ienest jaunas vēsmas, piešķilt kaislei jaunu dzirksti.

SVARI Lielu daļu uzmanības veltīsi saimnieciskajiem darbiem. Kāds Svaru zīmes pārstāvis var nolemt aktīvi pievērsties mājas interjera uzlabošanai. Pirms ko sāc, pakonsultējies ar otro pusīti.

SKORPIONS Skaļi, sabiedriski pasākumi nebūs domāti tev. Daudz labprātāk laiku pavadīsi klusā, ģimeniskā noskaņā. Dienas pirmajā pusē var rasties filozofiskas pārdomās par profesionālajiem nākotnes plāniem.

STRĒLNIEKS Tu neapšaubāmi nebūsi nekāds mājās sēdētājs, tieksies aktīvi pavadīt brīvdienu, satikt paziņas, baudīt aizraujošu atpūtu. Zvaigznes šodien iesaka būt atturīgākam ar grādīgo dziru lietošanu.

MEŽĀZIS Šodien nevajadzētu cilāt sarežģītus attiecību jautājumus. Labāk velti laiku kam jautram, bezrūpīgam. Tev lieti noderēs pozitīvas emocijas, jo nedēļas laikā sevī būsi sakrājis daudz uztraukumu.

ŪDENSVĪRS Pratīsi uzlabot attiecības ar ģimenes locekļiem. Jo īpaši saskanīgs kontakts veidosies ar atvasītēm. Savukārt tevis un otrās pusītes starpā var pieaugt kaisle, kas vakara noskaņu padarīs patiesi romantisku.

ZIVIS Būsi diezgan tramīgs, viegli izprovocējams uz strīdiem. Saskarsmē ar apkārtējiem centies būt nedaudz iejūtīgāks, viņi nav vainīgi, ka tev šobrīd oma nav no labākajām. Zvaigznes iesaka atpūtu pie dabas krūts!

SVĒTDIENA

AUNS Lieldienās vēlēsies būt ārpus pilsētas, baudīt lauku labumus. Saskarsmē ar apkārtējiem nevajadzētu aiztikt ar politiku, ekonomiku saistītus jautājumus, jo tie ātri vien var izraisīt nesaskaņas.

VĒRSIS Mācēsi rast kopīgu valodu ar gados jaunāko paaudzi. Atvasītes labprāt ieklausīsies tevī, smelsies iedvesmu padomus. Attiecībās ar mīļoto cilvēku neļaujies sev raksturīgajai ietiepībai, un viss ritēs gludi.

DVĪŅI Spēsi ātri vienoties ar mājiniekiem par šodienas plāniem. Nav izslēgts, dienas pirmo pusi pavadīsiet kopīgi, savukārt vakarā jums katram būs savi plāni. Nav ieteicama ilga atrašanās pie auto stūres.

VĒZIS Nepieļauj, ka tiec izprovocēts uz strīdiem. Centies dienu pavadīt pēc iespējas miermīlīgāk un harmoniskāk. Nav izslēgts, ka labākais kontakts veidosies ar gados jaunākajiem.

LAUVA Būsi tiešs un bez aplinkiem sacīsi, kas tev prātā. Taču šāda nostāja var radīt saspringumus attiecībās ar temperamentīgākajiem līdzgaitniekiem. Mēģini rast zelta vidusceļu saskarsmē ar apkārtējiem!

JAUNAVA Dienas plāni lielā mērā būs atkarīgi no pašsajūtas. Diemžēl kādam Jaunavas zīmes pārstāvim var saasināties hroniskas kaites. Ja ar veselību viss būs kārtībā, tad noskaņojums būs patiesi lielisks.

SVARI Tevī var mosties jauni enerģijas krājumi, kuri ļaus apcerēt ambiciozus nākotnes plānus, mudinās dienu pavadīt pēc iespējas aktīvāk. Šis var būt zīmīgs brīdis brīvajiem zīmes pārstāvjiem.

SKORPIONS Pirmajās Lieldienās tieksies pēc mājinieku kompānijas. Nav izslēgts, kopīgi apmeklēsiet kādu svētku izklaides pasākumu. Ar atvasītēm pavadītais laiks sniegs daudz pozitīvu emociju.

STRĒLNIEKS Dienas nokrāsa būs atkarīga no attiecībām ar mīļoto. Ja spēsi uzturēt saskaņu ar otro pusīti, smaids nenorietēs no tavas sejas. Savukārt, ja radīsies nesaprašanās, tās ļoti pārdzīvosi.

MEŽĀZIS Noskaņojums būs pacilājošs. Būsi gatavs gan doties viesos pie radiem, gan uzņemt viņus pie sevis. Attiecībās ar otro pusīti kļūsi piekāpīgāks, kas ļaus atrisināt dažu labu sarežģījumu.

ŪDENSVĪRS Labprāt īstenosi radošus pasākumus, uzņemsies organizēt Lieldienu izklaides. Tava dzīvespriecīgā nostāja radīs īpašu atsaucību no jaunās paaudzes puses. Vakarā iespējami pārsteigumi no mīļotā.

ZIVIS Kāds no Zivs zīmes pārstāvjiem joprojām tā īsti nespēs atkopties no darba nedēļas laikā uzkrātā stresa. Zvaigznes šai problēmas risināšanai iesaka radošas aktivitātes, jo īpaši mūziku, dejošanu.

PIRMDIENA

AUNS Otrajās Lieldienās meklēsi iespējas pabūt kopā ar ģimeni, vienlaikus izvairoties no skaļiem sabiedriskiem pasākumiem. Saskarsmē ar mīļoto valdīs patīkama gaisotne. Vakars solās būt patiesi romantisks.

VĒRSIS Prātu nodarbinās praktiski jautājumi. Nav izslēgts, kaldināsi jaunas idejas, domās centīsies apjaust tos resursus, kuri būs nepieciešami plānoto ieceru īstenošanai. Atvasītes priecēs ar savu rāmo uzvedību.

DVĪŅI Rosīsies pa māju. Iespējams, gatavosies viesu uzņemšanai. Šodien piedzīvotais radīs jautru, bezrūpīgu omu. Attiecībās ar otro pusīti vēlēsies veicināt atklātību, kura palīdzētu skaidrāk apzināties vienam otra vēlmes.

VĒZIS Rīta pusē tev var būt nopietnāka saruna ar mīļoto. Centies it visā saglabāt vēsu prātu, neļauties mirkļa emociju uzplūdiem. Pēcpusdienā labprāt ļausies filozofiskām pārdomām par dzīvi.

LAUVA Tu ļausi mājiniekiem diktēt dienas plānus. Ja atvasītes nolemj, droši varat doties uz svētku pasākumiem pilsētā. Saskarsmē ar otro pusīti liela nozīme būs iecietīgumam un spējai paturēt savu viedokli pie sevis.

JAUNAVA Būsi pacilātā garastāvoklī, kas neapšaubāmi ļaus uzturēt saskanīgas attiecības ar mājiniekiem. Pilnīgi iespējams, kļūsi par iniciatoru, kādam izklaides pasākumam, kuru organizēsi pie sevis mājās.

SVARI Dienas gaita var izrādīties saspringta. Iespējams, saskarsmē ar laulāto var parādīties nesaskaņas, kuras neizdosies tā uzreiz atrisināt. Taču tas nenozīmē, ka metīsi plinti krūmos, būsi noskaņots panākt savu.

SKORPIONS Lielisks brīdis, lai pabūtu kopā ar mājiniekiem, atpūstos no ikdienas steigas, uztraukumiem. Ja vēlies paveikt ko lietderīgu, paskaties, vai nav nepieciešams viest zināmas pārmaiņas nedēļas plānotajos darbos.

STRĒLNIEKS Dienas pirmajā pusē apkārt notiekošo uztversi pārlieku saasināti. Necenties apkārtējos par katru cenu pārliecināt par savu taisnību. Mēģini būt diplomātiskāks, pretimnākošāks.

MEŽĀZIS Vēlmes var izrādīties pretrunā šā brīža iespējām. Visticamāk, kāroto nāksies atlikt uz kādu laiku. Tevi šobrīd priecēs saskanīgās attiecības ar atvasītēm un mīļoto cilvēku.

ŪDENSVĪRS Tu šodien atpūtīsies uz nebēdu. Mācēsi uzlabot omu ne tikai sev, bet arīdzan apkārtējiem. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem var rasties labas iespējas sastapt tikpat interesantu pretējā dzimuma pārstāvi.

ZIVIS Tev brīvdiena nozīmēs iespēju mierīgi izbaudīt mājas atmosfēru, nesteidzīgi pārlasīt jaunākās ziņas, izrunāties ar otro pusīti. Šodien vēlams atturēties no veikalu apmeklējumiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu