Samsung salokāmais viedtālrunis ne tikai lokās, bet arī plīst (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold Foto: Samsung

Samsung jaunais viedtālrunis Fold, kas pasaulei pirmo reizi tika parādīts tikai pirms diviem mēnešiem un pagaidām ir nonācis vien iepriekšpārdošanā, bet ne veikalos, pirmajiem testētājiem sagādājis zināmas galvassāpes un vilšanos.

Kā vēsta britu raidsabiedrība BBC, Samsung šobrīd visticamāk vēlētos kaut nebūtu atsevišķiem lielajiem pasaules medijiem, kas raksta par tehnoloģijām, izdalījuši Fold ierīces testēšanai un apskatīšanai, jo tīmeklī publiskots ne viens vien saplīsušas ierīces attēls un pausta vilšanās, ka Fold atteicies pilnvērtīgi darboties dažu dienu laikā.

Dienvidkorejas gigants gan ir paudis apņemšanos, ka tūlīt ķersies pie izmeklēšanas, taču ticamākais Fold testa ierīču saplīšanas cēlonis ir aizsargplēvītes noplēšana no ekrāna. Kā zināms, jauniem viedtālruņiem tikai uz priekšējā vai dažkārt arī aizmugurējā paneļa ir aizsargplēve. Domājot, ka tāda ir arī uz Fold pārlocītā ekrāna, ne viens vien testētājs to noplēsis.

Izrādās - to nekādā gadījumā nedrīkst darīt, un, kā raksta Android Central, Samsung to pirmo testa ierīču saņēmējiem īpaši norādījis. Norādīt gan ir viena lieta, taču ieradums ir pavisam kaut kas cits. Tā arī demo ierīces bez plastikāta aizsargslāņa uz ekrāna ātri vien saplīsušas.

Jāteic gan, ka ierīču testētāji ir raduši ar demo viedtālruņiem apieties visai skarbi, tādēļ domājams, ka ierindas patērētājs, kurš būs par Fold samaksājis 2000 ASV dolārus, būs uzmanīgāks, turklāt viņu iepakojums skaidri un gaiši brīdinās par ekrāna aizsargslāņa saglabāšanu.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu