"Nets" pauž neapmierinātību par Embīda un Simonsa uzvedību preses konferencē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: theScore/Twitter

Latvijas basketbolista Rodiona Kuruca pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Bruklinas "Nets" spēlētāji pauduši neapmierinātību par Filadelfijas "76ers" zvaigžņu Žoela Embīda un Bena Simonsa uzvedību pēc izslēgšanas turnīra Austrumu konferences ceturtdaļfināla otrās spēles.

Abas komandas aizvada savstarpēju cīņu konferences ceturtdaļfinālā. Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts pašlaik ir neizšķirts 1-1, bet otrā mača laikā Embīds ar elkoni iesita "Nets" basketbolistam Džeretam Alenam, saņemot nesportisku piezīmi.

Pēc mača notikušajā preses konferencē Embīds ar Simonsu par šo situāciju pasmējās, lai gan "76ers" centrs vismaz mutiski atvainojās par notikušo.

"Mums tas nepatika. Uzskatām, ka tas bija necienīgi, it īpaši pēc tāda sitiena ar elkoni," par konkurentu rīcību preses konferencē teica "Nets" aizsargs Keriss Leverts. "Tomēr izslēgšanas turnīrā nav vietas mīlestībai starp pretiniekiem. To mēs sagaidām."

Emīds preses konferencē atvainojās par sitienu ar elkoni, taču Simonss, kurš sēdēja komandas biedram blakus, nespēja apvaldīt smieklus.

"Es parasti neesmu tik pieticīgs, tāpēc viņš smejas," taisnojās Embīds. "Tajā situācijā vienkārši centos būt agresīvs."

"Nets" basketbolists Džereds Dadlijs tikmēr teica, ka Alens pēc Embīda sitiena varēja gūt nopietnu traumu.

"Tu smejies, bet kāds varēja tikt nopietni traumēts. Par laimi, ar Alenu viss ir kārtībā. Tāda ir Embīda personība, bet tas, ka tev ir tāda personība, nenozīmē, ka tev ir taisnība. Vislabākais ceļš, kā mums izlīdzināties par šo gadījumu, ir uzvarēt sērijas trešo maču," uzskata Dadlijs.

Šī sērija atsāksies ceturtdien, kad "Nets" komanda "76ers" uzņems savā laukumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu