Dikeulaka cīnīsies par Polijas čempionāta bronzu, spēkojoties pret Vētras klubu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Elīna Dikeulaka
Elīna Dikeulaka Foto: koszykowka.slezawroclaw.pl

Latvijas sieviešu basketbola izlases saspēles vadītājas Elīnas Dikeulakas pārstāvētā Vroclavas "Šlenza" cīnīsies par Polijas čempionāta bronzu, turklāt darīs to pret latviešu speciālista Gundara Vētras trenēto Gdiņas "Arka" komandu.

"Šlenza" ceturtdien izslēgšanas turnīra pusfināla ceturtajā spēlē izbraukumā ar 56:82 (11:19, 12:23, 15:22, 18:18) kapitulēja Gožovas "InvestInTheWest AJP", sērijā līdz trim uzvarām ciešot neveiksmi ar 1-3.

Dikeulaka šajā mačā laukumā pavadīja 14 minūtes un 56 sekundes, kuru laikā guva astoņus punktus. Viņa grozā raidīja divus no četriem trīspunktniekiem un divus no četriem "sodiņiem", kamēr abi metieni divu punktu vērtē lidoja grozam secen. Vēl Latvijas basketbolistes kontā viena atlēkusī bumba, divas rezultatīvas piespēles, trīs piezīmes un divi izprovocēti noteikumu pārkāpumi.

Tikmēr Vētras trenētā "Arka" pirms tam pusfinālā ar 0-3 piekāpās Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgas komandai Polkovices CCC.

"Šlenza" ar 16 uzvarām 24 spēlēs Polijas čempionāta kopvērtējuma tabulā ieņēma sesto vietu, kamēr "InvestInTheWest AJP" bija vien septītā.

Šajā vienībā Dikeulaka noslēdza arī iepriekšējo sezonu, palīdzot Vroclavas basketbolistēm izcīnīt Polijas čempionāta bronzas medaļas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu