Galviņa "Ocelārži" ar uzvaru sāk Čehijas čempionāta finālu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Guntis Galviņš
Guntis Galviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" komanda ceturtdien ar uzvaru sāka Čehijas augstākās hokeja līgas finālu.

"Ocelārži" izbraukumā ar rezultātu 2:1 (1:0, 1:1, 0:0) pieveica Libereces "Bīlī Tigrši", sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0.

Galviņš šajā mačā izpildīja vienu metienu pa vārtiem un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Sērijas nākamais mačs piektdien notiks turpat Liberecē.

Latvietis šosezon regulārajā čempionātā 47 spēlēs guva trīs vārtus un veica deviņas rezultatīvas piespēles, bet izslēgšanas turnīrā viņš 12 spēlēs guvis vienus vārtus.

Jau ziņots, ka izslēgšanas turnīra ceturtdaļfinālā apstājās Oskara Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas"Mountfield", bet pirmajā kārtā zaudējumus piedzīvoja aizsarga Ralfa Freiberga un uzbrucēja Edgara Kuldas pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani", kā arī uzbrucēja Roberts Bukarta pārstāvētā Prāgas "Sparta".

Čehijas čempionāta regulārajā turnīrā uzvarēja Libereces "Bīlī Tigrši", otrajā vietā bija Tršinecas "Ocelārži", bet trešo vietu ieņēma Plzeņas "Škoda", šīm trim vienībām nodrošinot ceļazīmi uz Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgas nākamās sezonas turnīru.

Pēc Brno "Komet" vienības izstāšanās pusfinālā vietu IIHF Čempionu līgā nodrošināja arī Hradeckrālovas"Mountfield", kas regulārajā čempionātā bija ceturtā. Tikmēr Zlīnas "PSG Berani" bija devītā, bet Prāgas "Sparta" noslēdza pirmo desmitnieku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu