Sanktpēterburgā BMW iebrauc ļaužu pūlī; vīrietis iekrīt pilsētas kanālā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: vk.com

Ceturtdien, 18.aprīlī Sanktpēterburgas centrā Ņevas prospekta un Fontankas krastmalas krustojumā kāda automašīna BMW lielā ātrumā šķērsojusi krustojumu pie sarkanās gaismas, aizķērusi citu automašīnu un notriekusi uz ietves vairākus gājējus, to skaitā arī kādu 48 gadus vecu sievieti no Igaunijas, kurai lauzts deguns, savukārt viņas vīrs – kāds 57 gadus vecs Igaunijas pilsonis, saņemot automašīnas triecienu iekritis pilsētas kanālā. No ūdens viņu izvilkuši netālu esošās peldošās piestātnes darbinieki, ziņo Postimees.

Interneta portāls „Fontanka.Ru” vēsta, ka automašīna BMW krustojumā iebraukusi ar ātrumu 120 km/h un kļuvusi nevadāma. Igaunim, kurš iekrita pilsētas kanālā, lauzta potīte un viņš kopā ar savu dzīvesbiedri nogādāts slimnīcā. Ar nelielām traumām ārstniecības iestādē nogādāts arī kāds 31 gadu vecs vīrietis, bet vēl trīs cietušie pēc medicīniskās apskates varējuši doties mājās. To vidū ir kāds 77 gadus vecs Vācijas pilsonis, kas guvis vidēji smagas galvas traumas, taču viņam atļauts doties atpakaļ uz viesnīcu. No slimnīcas izrakstīta arī kāda 22 gadus veca sieviete, kurai ir galvas smadzeņu satricinājums un izmežģīta kāja, kā arī 12 gadus veca meitene, kas tikusi sveikā ar dažiem zilumiem.

Avāriju, kurā cietuši kopumā seši cilvēki, izraisījis kāds Kabarda-Balkārijā dzimis 29 gadus vecs vīrietis, kurš jau pirms septiņiem gadiem bija izsludināts policijas meklēšanā saistībā ar aizdomām par pastrādātu slepkavību.

Ekspertīze liecina, ka, vadot automašīnu BMW, viņš nebija alkohola reibumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu