Raimonds Pauls debitē mazmeitas kino

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/monikaivonne

Maestro Raimonda Paula mazmeita Monika Ivonne Pedersena uzfilmējusi jau divas filmas-komēdijas, kurās redzami vairāki Latvijā populāri aktieri, kā arī pats Raimonds Pauls! Izdevumam "Privātā Dzīve" viņš stāsta, kāpēc piekritis lomai filmā "Hotel Latvia". 

"Viņai vienkārši nebija naudas, lai maksātu aktieriem, tādēļ piedalīties savā filmā uzaicināja arī visādus diletantus, mani to skaitā," izdevumam pasmejas Pauls, kurš filmā redzams pie klavierēm. "Filma bija Monikas studiju darbs, un es vienkārši viņu atbalstīju tajā," skaidro komponists.

Filmā "Hotel Latvia", kas tika uzņemta Latvijas Nacionālā teātra ēkā, bez viņas slavenā vectētiņa redzami arī aktieri Jānis Skanis, Mārcis Maņjakovs, Raimonda Vazdika un Inga Alsiņa-Lasmane. 11 minūšu garā filma pat saņēmusi balvu Holivudas neatkarīgo filmu festivālā.

Monika Ivonne šogad absolvēs Kalifornijas Universitāti Losandželosā. Lepnais vectētiņš atzīst, ka viņa mazmeitai ir talants, bet to, cik viņa būs veiksmīga šajā lauciņā, rādīs laiks.

"Pat ja esi ļoti talantīgs, bet tev aiz muguras nebūs laba menedžera un sponsora, nekas nesanāks. Diemžēl tāda ir dzīve. Visam pa priekšu iet nauda - bez tās neko nevar izdarīt," nopūšas Pauls.

Iepriekš maestro filmēties kino izdevies pierunāt vien režisoram Jānim Streičam filmā "Teātris" - tur komponists arī parādīts kā muzikants. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Post shoot meeting ? #workneverstops

A post shared by Monika Ivonne (@monikaivonne) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monika Ivonne (@monikaivonne) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu