Pārdošanā nonācis modernais Džeimsa Franko Holivudas nams

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix/The Agency

Nekustamo īpašumu tirgū ir nonācis Holivudas dīvaiņa Džeimsa Franko nams, kas izceļas ar izsmalcinātu modernu eleganci, skatu uz pilsētu un neatvairāmu pagalmu. Par četru guļamistabu namu Holivudas pievārtē komēdiju zvaigzne prasa sešus miljonus dolāru. Ieskaties, kādā namā ir dzīvojis Džeimss Franko.

Ananasu ekspreša aktieris Džeimss Franko savu māju ir izvēlējies krietni pretēju paša atveidoto tēlu gaumēm. Aktiera māja ir aptuveni 460 kvadrātmetrus plaša, un tajā ir ierīkotas četras guļamistabas, no kurām vienā ir iebūvēts striptīza stienis, kā arī piecas vannasistabas, bet pagalmā atrodas šarmanta viesu māja. Jāpiebilst, ka nams ir aprīkots ar iespaidīgu virtuvi, plašu dzīvojamo istabu, plašu garderobi, sporta zāli un, protams, baseinu pagalmā.

Džemsam Franko piederošā māja ir celta 1923. gadā, taču laika gaidā īpašums ir paplašināts un renovēts. Ēkas iekštelpu dizainā ir apvienots mūsdienu modernisms ar klasisko dizainu – lielākā daļa istabu ir veidotas pēc atvērtā koncepta, piemēram, virtuvi un dzīvojamo istabu atdala vien plāns aizslietnis. Interjeram papildu šarmu piešķir koka griesti, plašie logi un franču stila durvis. Ēkas pirmajā stāvā ir ierīkotas stikla durvis izejai uz terasi, tādējādi radot nemanāmu pagalma un iekštelpu apvienojumu. Aktiera villa atrodas izsmalcinātajā Holivudhilsas rajonā, kur parasti dzīvo tieši slavenības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu