Jānis Bukums albumu "Neuzvarētais" izdod vinila platē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rokdziedātājs Jānis Bukums uzstājas mūzikas un mākslas festivāla "Bildes" veterānu koncertā Rīgas Kongresu namā.
Rokdziedātājs Jānis Bukums uzstājas mūzikas un mākslas festivāla "Bildes" veterānu koncertā Rīgas Kongresu namā. Foto: Zane Bitere/LETA

Grupa "Jānis Bukums" izdod vinila plati albumam “Neuzvarētais” un jaunu mūzikas video dziesmai “Kas tas ir”, kuras tapšanā RTU karsējmeitenes gan piedziedājušas, gan kopā ar komandas vīriem nofilmējušās grupas klipā. 

2018. gada nogalē grupa publicēja savu trešo studijas albumu “Neuzvarētais”. Tagad tapusi arī ierobežotas tirāžas vinila versija, kuras skaņu speciāli platei pārmāsterējis Tālis Timrots. Plate tapusi pašmāju atjaunotajā vinila rūpnīcā “Semikols Record Pressing” un pieejama vinila plašu tirdzniecības vietās sadarbībā ar izplatītāju “Pasadena Group Promotion”, kā arī Latvijas Rokmūzikas Asociācijas veikalā un grupas mājaslapā www.janisbukums.com, kurā vēl joprojām iespējams bez maksas lejupielādēt arī albuma digitālo formātu.

Jānis Bukums albumu “Neuzvarētais” izdod vinila platē
Jānis Bukums albumu “Neuzvarētais” izdod vinila platē Foto: publicitātes

Foto: Grupa «Jānis Bukums» uzspridzina rokmūzikas fanu sirdis.

Savukārt grupas jaunais mūzikas video ir rezultāts ilgstošai grupas sadarbībai ar godalgoto RTU karsēju komandu – pašā sākumā radās ideja dziesmā ierakstīt autentiskas karsējmeitenes, un pēc sekmīga ieraksta sadarbība izvērsās arī klipa tapšanā, kurā uz filmēšanu RTU karsēju komanda ieradās pilnā sastāvā, demonstrējot meistarību un adrenalīna piesātinātus trikus.

Tos uzfilmēja režisors Andrjus Jaņuns, operators Kristaps Tukišs, gaismotāji Dainis Sumišķis, Edgars Lazdiņš, Uldis Kākulis un LRMA komanda.

Noskaties video.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu