Kima māsa pirms Krievijas-Ziemeļkorejas samita ieradusies Vladivostokā (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ziemeļkorejas diktatora Kima Čenuna māsa Kima Jočena ieradusies Vladivostokā, kas ir ticamākā gaidāmā Krievijas-Ziemeļkorejas samita norises vieta, ziņo Dienvidkorejas laikraksts "The Chosun Ilbo".

Viņa Krievijā esot ieradusies jau pirmdien. 

"Kima Jočena no rīta iekāpa lidmašīnā no Phenjanas uz Vladivostoku," izdevumam pavēstīja anonīms informācijas avots. "Viņa devās uz Krieviju pirms Kima Čenuna, lai sagatavotos samitam."

Svētdien Ziemeļkorejas diktatora padotie esot pārbaudījuši potenciālo tikšanās norises vietu - Tālo Austrumu federālo universitāti Ruskijas salā, ziņo laikraksts.

Oficiāli nav nosaukts ne tikšanās datums, ne norises vieta, taču Vladivostokā novēroti neierasti stingri drošības pasākumi.

Jūras lietu varasiestādes otrdien pavēstīja, ka ūdeņi ap Ruskijas salu, kas, domājams, būs samita norises vieta, tiks slēgti visam jūras transportam no trešdienas rīta līdz piektdienas rītam.

Vietējie mediji vēsta, ka uz vairākām dienām tiks slēgti daži Vladivostokas dzelzceļa stacijas peroni.

Kims, tāpat kā viņa tēvs, izvairās no gaisa transporta izmantošanas un Vladivostokā, visticamāk, ieradīsies ar vilcienu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu