Jaunākajā Reserved Lookbook valda stilu harmonija

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: ZUZA RESERVED CHARLEE

Jaunākais vasaras Lookbook ir retro, romantiskā, etniskā, bohēmiskā un popkultūras stila kombinācija.

Marokas neskartās ainavas ir ne tikai lielisks fons kampaņai, bet arī vasaras kolekcijas iedvesmas avots. Sākumpunkts bija bezrūpīgi idilliskais noskaņojums, kas tika papildināts ar deviņdesmito gadu tehnofestivālu stilu. Kolekcija ir piepildīta ar multikulturāliem motīviem, austrumu rakstiem, etniskām atsaucēm un Balkānu iedvesmotu stilu. Dažādu tautu tradīcijas, kā arī viss dabai tuvais šobrīd ir spēcīga globāla tendence gan modes, gan popkultūras jomā, kas atspoguļojas arī Reserved kolekcijā.

Sieviešu vasaras kolekcijā kleitas spēlē galveno lomu. Galvenais akcents ir mežģīnes, romatiska noskaņa un sietveida audumi. Reserved dizaineri izmanto visdažādāko formu tīkliņaudumu arī svārkos. Vēl viens spēcīgs akcents tiek likts uz kleitām, kas izrotātas ar flamenko stila volāniem, un piegulošām tunikām. Batikas motīvi sasaucas ar festivālu stilu, kas aizsākās pirms daudziem gadiem Kalifornijā. Blūzes un platās vara krāsas bikses atgādina Marakešas tirgus motīvus. Minimālisma cienītāji novērtēs Viktorijas laikmeta mežģīņu blūzi ar volānu, vienkāršu lina trenci vai asimetrisku džemperi ar vienu piedurkni. Ādas maisiņi, minigrozi un tašveidīgas somas ir ideāls papildinājums šai kolekcijai.


Vīriešu vasaras kolekcijā galvenais akcents tiek likts uz ērtumu un lielizmēra stila apģērbiem. Kolekcijas tērpi ir gan putekļu, gan zemes krāsās, tie tiek kombinēti ar sandalēm. Rakstiem šosezon ir liela nozīme. Retro stila raksti parādās galvenokārt kreklos, kas kontrastam kombinēti ar platiem šortiem. Lina topi vasaras kolekcijā ir kombinēti ar bermudas šortiem. Žaketes haki krāsā un vējjakas ar kapuci atgādina safari stilu. Tāpat kā sieviešu kolekcijā, arī vīriešu kolekcijā sastopami batikas motīvi, kas parādās galvenokārt T kreklos. Pieejami aksesuāri sākot no ceļotāju atribūtiem, beidzot ar makšķernieku cepurēm. Arī XXL maisveidīgas un lielizmēra plecu somas liek domāt par globālajām tendencēm.

Reiva stils, sajūta – kā tikko no deviņdesmito gadu tehno festivāla, tuksneša krāsas, savannas noskaņa. Šī kombinācija kolekcijai piešķir eklektisku noskaņu, kas ir piepildīta ar vasaras idilli. Kolekcija būs piemērota gan brīvdienām kūrortā, gan izbraucieniem savvaļā, gan pilsētas džungļiem. www.reserved.com

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu