Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Piemērots brīdis auto, citas tehnikas iegādei, remontam. Ja arī rīta pusē makā rodas zināms tukšums, vari cerēt, ka vakarā nauda tā vai citādi, bet atkal uzradīsies, tev nebūs jābaidās, ka paliksi tukšā.

VĒRSIS Esi patiesi uzmanīgs, parakstot svarīgus dokumentus, ieguldot naudu un saņemot jebkuru lietišķo piedāvājumu. Jaunā informācija, ko šodien saņemsi, var izrādīties maldīga vai apzināti sagrozīta.

DVĪŅI Koncentrējiet uzmanību braucot, atturieties no strīdiem ar mīļoto cilvēku un neriskējiet darbā, šodien liktenis nav jums labvēlīgs. Būs idejas, kā uzlabot materiālo stāvokli, bet nespēsiet tās viens pats realizēt.

VĒZIS Sakāpinātās emocijas var izrādīties par galveno iemeslu strīdiem ar tuviniekiem. Neizliecies par cietēju, nemēģini panākt apkārtējo žēlumu, drīzāk apvaldi vājuma brīžus, esi enerģiskāks ikdienas gaitās.

LAUVA Šobrīd var aktualizēties sadzīviskas problēmas. Nav izslēgts, kāds no Lauvas zīmes pārstāvjiem domās par nepieciešamību mainīt dzīvesvietu. Taču tu vari būt drošs, tev pietiks spēka pārvarēt negācijas!

JAUNAVA Netipiski sev vari sajust un paredzēt notikumu gaitu, redzēt zīmīgus sapņus. Ieguvēji neapšaubāmi būs tie, kuri ieklausīsies nojautās un nebaidīsies dzīvē īstenot savus patiesos sapņus, ieceres.

SVARI Šodien maksimāli koncentrējies saviem tiešajiem pienākumiem, neļauj novērst uzmanību ar dažādiem maznozīmīgiem sīkumiem. Pārrunās ar augstākstāvošajiem centies būt pēc iespējas lietišķāks.

SKORPIONS Plānotās tikšanās, izbraukumi var tikt atcelti dažādu iemeslu dēļ. Kādam Skorpionam var tikt piedāvāts nopelnīt naudu, bet tie nebūs pastāvīgi ienākumi. Dienas izskaņā centies ātrāk doties pie miera.

STRĒLNIEKS Iespējams, tev nāksies sniegt materiālu palīdzību tuviniekam, kā arī atbalstīt viņu morālā plānā. Par paveikto izjutīsi patiesu gandarījumu. Paša darba lietās valdīs rāma gaisotne.

MEŽĀZIS Mēģini atturēties no kritiskas attieksmes pret līdzgaitniekiem, izvairīties no konfliktsituācijām. Šobrīd labāk sekmēsies darbs vienatnē. Mājas dzīvē no tevis tiks prasītas lielākas pielāgošanās spējas.

ŪDENSVĪRS Darbs var novirzīties otrajā plānā. Tev būs svarīgi tikt skaidrībā ar privātā dzīvē notiekošo. Sarunājoties ar otro pusīti, necenties uzspiest sevis sacīto, labāk rūpīgāk ieklausies partnera vārdos.

ZIVIS Nav izslēgts, dosies neplānotā komandējumā vai arī apmeklēsi interesantus kursus, lekcijas. Šī diena var izrādīties zīmīgāka tiem, kuri saistīti ar pedagoģijas, medicīnas un farmācijas jomu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu