Virslīgas līdere RFS viesojas Ventspilī

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
RFS futbolisti
RFS futbolisti Foto: Futbola klubs RFS/Facbook

Kopvērtējuma līdere RFS trešdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas mačā viesojas pie "Ventspils". Abu komandu duelis Ventspils Olimpiskajā centrā sāksies 17.30. Maču tiešraidē pārraidīs kanāls "Best4Sport TV".

RFS komandai diskvalifikācijas dēļ šajā spēlē nevarēs palīdzēt Tomāšs Šimkovičs, tomēr atpakaļ ir potenciālais līderis Roberts Savaļnieks un diskvalifikāciju izcietis Nauris Bulvītis. Turklāt pēc traumas sadziedēšanas gatavs atkal spēlēt ir iepriekšējās sezonas rezultatīvākais kluba spēlētājs Maksims Marusičs.

Abas vienības savā starpā ir tikušās 12 reizes - "Ventspilij" ir seši panākumi, RFS ir četras uzvaras, kamēr neizšķirti noslēgušās divas spēles.

Līdzīgi kā iepriekšējo, arī šo sezonu RFS iesākusi lieliski, jo uzvarējusi visās septiņās spēlēs. Tuvākās konkurentes atpaliek par deviņiem punktiem. Tikmēr "Ventspils" sešās spēlēs guvis tikai astoņus punktus, kas pagaidām kopvērtējumā dod piekto pozīciju.

Savukārt plkst.18 šodien čempione "Riga" RTU stadionā uzņems "Liepāju". Šo spēli varēs vērot "Best4Sport TV Extra" kanālā, kas atrodams lietotnē "Shortcut".

Liepājnieki nupat pārtraukuši sadarbību ar galveno treneri Gordonu Jangu, kura vietā vismaz pagaidām stājies Mareks Zuntners.

"Riga" sezonas ievadā sešās spēlēs izcīnījusi četras uzvaras un ar 12 punktiem turnīra tabulā ieņem otro vietu, kamēr "Liepājai" sezonas sākums neveiksmīgs - sešās spēlēs tikai seši punkti un astotā vieta kopvērtējumā.

Virslīgas pirmā apļa noslēdzošā kārta iesākās otrdien, kad "Daugavpils" negaidīti ar 4:1 uzvarēja Jūrmalas "Spartaku", kamēr "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" nospēlēja neizšķirti 0:0 ar "Jelgavu". Astotajā kārtā atpūšas "Metta" futbolisti.

Ar septiņās spēlēs gūtu 21 punktu virslīgas vadībā šobrīd ir RFS, kam ar 12 punktiem sešās cīņās seko "Riga", tālāk ar 11 punktiem ir "Valmiera Glass"/ViA, bet desmit punktus iekrājusi "Daugavpils", kamēr piektā ar astoņiem punktiem ir "Ventspils".

Sestajā vietā ar septiņiem punktiem ir "Jelgava", kam ar sešiem punktiem seko "Liepāja", "Spartaks" un "Metta".

Kā zināms, tad šajā sezonā virslīgā startē deviņas komandas, par vienu vairāk nekā pērn, līdz ar to viena vienība izlaiž konkrēto kārtu. Plānojams, ka nākamajā sezonā virslīgā startēs desmit vienības.

Sezona noslēgsies 9.novembrī.

Sākot ar šo sezonu, par turnīra ģenerālsponsoru kļuvis uzņēmumu grupa "Optibet". Jaunais sadarbības līgums starp biedrību "Latvijas Futbola virslīga" un "Optibet Sporta bārs" noslēgts uz turpmāko divu sezonu periodu. Tāpat turnīram ir jauna vizuālā identitāte.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi kluba vēsturē par čempioni kļuva "Riga" komanda, aiz sevis atstājot "Ventspils" vienību, bet trešā bija RFS.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu