"Seksuālā orientācija, patmīlība, iedomība..." Kivičs savā grāmatā metas virsū Laurim Reinikam (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dziedātāji Andris Kivičs (no labās) un Lauris Reiniks uzstājas koncertā "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" Dzintaru koncertzālē.
Dziedātāji Andris Kivičs (no labās) un Lauris Reiniks uzstājas koncertā "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" Dzintaru koncertzālē. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs savā jaunākajā grāmatā "It kā Tu kaut ko zinātu" veltījis veselu nodaļu cilvēkiem, kuri, pēc viņa vārdiem, "iedūruši viņam duncīti mugurā" pēc tam, kad mūziķis iesaistījies politikā. Kivičs TV personību Aivi Ceriņu nodēvējis par liekulīgāko cilvēku Latvijā, neglaimojošus vārdus veltījis Kārlim Būmeistaram un arī dziedātājam Laurim Reinikam. 

Kivičs savā grāmatā raksta: "Lauris Reiniks, kuram neviens nepārmet viņa seksuālo orientāciju, vājprātīgo patmīlību un iedomību, 10 minūtes pēc tam, kad kā čomi atvadāmies, izkāpjot no Freimaņa tūres busiņa, ieraksta tviterī, ka "Domāju, ka mūzika cilvēkus vieno, bet ar vienu no tūres dalībniekiem pat mūzika vairs nevienos", jo esot grūti paskatīties uz mani un esot aizkritis ciet uz šo cilvēku. (..)"

Viņš turpina: "No Laura es to uztvēru kā duncīti mugurā, publiski tā pateikt par mani, jo vēl pirms mēneša spēlēju viņa dzimšanas dienā Dzintaros pie jūras, superīgā atmosfērā, uz atvadām pat dabūdams buču uz vaiga. Un es neko neteicu par gejiem pēc tam tviterī." 

Iespējams, šis ir "Twitter" ieraksts, uz ko savā grāmatā atsaucies Kivičs. Tiesa, tas publicēts 20. oktobrī, kad nemaz nenotika "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" tūres koncerts (tuvākie koncerti bija 12. oktobrī Tukumā un 3. novembrī Jelgavā). 

Atgādinām, ka Kivičs 13. Saeimas vēlēšanās startēja partijā "KPV LV", kur kļuva par vissvītrotāko kandidātu (no "KPV LV" sarakstiem svītrots ap 4000 reižu, bet saņēma gandrīz 6000 plusu), līdz ar to neiekļūstot Saeimā.

Kivičs šogad nolēma izstāties no partijas, bet saglabā tā saukto mīksto mandātu. 

Saskaņā ar Saeimas vēlēšanu rezultātiem, Andris Kivičs šobrīd ir trešais pretendents uz Saeimas deputāta krēslu no KPV LV, kas palicis “aiz strīpas”. Ja dažādu apstākļu dēļ Saeimā darbu beigs trīs KPV LV partijas deputāti (kļūstot par ministriem, atsakoties no deputāta mandāta vai citu iemeslu dēļ), Andris Kivičs tuvāko četru gadu laikā var nonākt Saeimā, jo par to lēmuši vēlētāji, kas pēdējās parlamenta vēlēšanās balsoja par KPV LV. Izstājoties no partijas, partijas biedrs var saglabāt tā saukto mīksto mandātu vai arī no tā atteikties. Kivičs ir izvēlējies mandātu paturēt.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu