NHL apskatnieks: "Penguins" vajadzētu vairāk tādus spēlētājus kā Bļugers

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubam Pitsburgas "Penguins" vajadzētu vairāk tādus spēlētājus kā Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers, uzskata "The Athletic" žurnālists Džošs Johe.

Pašlaik 24 gadus vecais Bļugers šosezon debitēja NHL, regulārajā čempionātā 28 mačos gūstot 6 vārtus un veicot 4 rezultatīvas piespēles.

Savukārt Stenlija kausa izcīņā Bļugers laukumā devās vienā spēlē, bet "Penguins" pirmās kārtas sērijā ar 0-4 piekāpās Ņujorkas "Islanders".

Šīs sezonas pirmo pusi Bļugers aizvadīja Amerikas Hokeja līgā (AHL), kur viņš 45 mačos guva 21 vārtus un veica 18 rezultatīvas piespēles fārmkluba Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" sastāvā.

Bļugers pērn pagarināja līgumu ar "Penguins" komandu uz vienu gadu, panākot vienošanos par divvirzienu līgumu. Līdz ar to Latvijas hokejistam pēc šīs sezonas kontrakts noslēdzas.

"Pirmais iespaids par Bļugeru NHL līmenī ir ārkārtīgi labs. Šis ir ļoti labs spēlētājs, kurš visdrīzāk nākamsezon varētu būt ceturtās maiņas centra uzbrucējs. Viņš kļūs par ierobežotu brīvo aģentu, un viņš var spēlēt. "Penguins" vajag vairāk šādus spēlētājus," uzskata NHL apskatnieks.

"Penguins" ģenerālmenedžeris Džims Raterfords pēc sezonas pauda neapmierinātību par komandas sniegumu. Viņš starpsezonā solījis veikt krasas sastāva pārmaiņas.

"The Athletic" žurnālists Džošs Johe uzskata, ka "Penguins" sastāvā ir 5 spēlētāji, kuri ir "neaizskarami" jeb tādi, kuri noteikti paliks komandā arī turpmāk. Tie ir Sidnijs Krosbijs, Jevgēņijs Malkins, Džeiks Gencels, Braiens Dumulēns un Mets Marejs.

Savukārt starp spēlētājiem, kuri, visticamāk, paliks "Penguins" komandā, NHL apskatnieks ierindojis arī Bļugeru.

Jau vēstīts, ka Bļugers pievienosies Latvijas izlasei, lai gatavotos maijā gaidāmajam pasaules čempionātam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu