"Tev ir jānotievē, ja gribi šeit strādāt!" Šova "Pati pilnība" atlasē sieviete nāk klajā ar skarbu pieredzes stāstu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ceturtdien, 25. aprīlī, plkst. 21:00 kanālā STV Pirmā! tiks dots starts unikālam un izaicinošam šovam “Pati pilnība”, kas drosmīgi runās par sabiedrībā valdošajiem ar izskatu saistītajiem stereotipiem. Tas parādīs - ikviena sieviete, neatkarīgi no vecuma, matu krāsas, figūras vai apģērba izmēra, ir skaista. Pieņemot sevi, savu ķermeni, pārstājot dzīties pēc iedomātiem ideāliem, sieviete var kļūt vēl simpātiskāka, seksīgāka un iekārojamāka.

Šova pirmajā sērijā 30 košas un atraktīvas dāmas centīsies pārliecināt šova žūriju – “Body positive” kustības vēstnesi un bloga morethansize.com veidotāju Indru Salceviču, pašmāju “plus size” modeļu kustības aizsācēju Tatjanu Mackeviču, kā arī modes blogeri, grāmatas “Stils” autoru Denisu Ševeļovu – ka tieši viņas ir pelnījušas būt to 10 dāmu vidū, kuras sāks dalību projektā.

Viņu vidū ir arī Liene no Siguldas, kura šova atlases laikā padalījās ar skarbu pieredzes stāstu – lai tiktu pie mazuļa, sievietei nācās lietot hormonu preparātus, kuru dēļ viņa pieņēmās svarā par 40 kilogramiem. Vēl vairāk – izskata dēļ viņa saskārusies ar diskrimināciju darba tirgū. “Man teica – tev ir jānotievē, ja gribi šeit strādāt,” balsij aizlūstot, atzīstas Liene, sakot, ka pēc šīs darba intervijas nespējusi valdīt asaras un aizvainojumu. Vairāk par viņas pieredzes stāstu uzzini video!

Foto: šova "Pati pilnība" atlase

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu