Vai pārvarējuši laulības krīzi? Sauliešu pāris publicē romantiskus foto

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pērnā gada vasarā medijos parādījās ziņa, ka uz izjukšanas robežas ir hokejista Kaspara Saulieša laulība ar Katrīni Saulieti - no daiļavas zeltneša pazuda laulības gredzens un Kaspars izdzēsa visus foto, kuros ir kopā ar sievu. Nepilnu gadu pēc laulību krīzes Sauliešu pāris sociālajos tīklos dalījies ar mīļiem foto, kuros atkal redzami kopā. 

Pāris vietnē "Instagram" publicējuši foto, kuros Kaspars redzams hokeja formā. Kā zināms, viņa komanda "Mogo" marta izskaņā otro reizi pastāvēšanas vēsturē kļuva par Latvijas čempioni.

"Ziniet, par ko esmu nenormāli lepna? Par savu vīru! It kā tikai Latvijas čempions, bet iedomājaties? Latvijas čempions hokejā!" pie publicētās fotogrāfijas raksta Katrīne.

Arī Kaspars publicējis fotogrāfiju, kurā skūpsta sievu. "Nekad nepadodies, nopelni to, parādi raksturu! Mīlu tevi," tā savos sociālajos tīklos raksta Kaspars. 

Vēl šā gada sākumā Katrīne raidījumā "Starp mums runājot" sacīja, ka abu starpā nekas nav atrisināts, piebilstot, ka "viss ir labi, varbūt būs labi, to rādīs laiks..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never give up, earn it, show character?? Mīlu Tevi @queen_kachinja ?

A post shared by Kaspars Saulietis (@sauljukas91) on

Abi par publicētajām fotogrāfijām saņēmuši vairākus tūkstošus "patīk" un laba vēlējumus. 

Atgādinām, ka pāris pērn nosvinēja 10. kāzu gadadienu. Abi ir vecāki divām meitām - Kortnijai un Kerijai. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu