Madrides "Real" futbolisti nākamsezon primāri koncentrēsies Spānijas čempionātam

CopyDraugiem X Whatsapp
Zinedins Zidāns ar UEFA Čempionu līgas kausu
Zinedins Zidāns ar UEFA Čempionu līgas kausu Foto: AFP/LETA

Spānijas futbola klubs Madrides "Real" nākamsezon uzsvaru liks uz vietējo čempionātu, sacīja komandas galvenais treneris Zinedins Zidāns.

Madrides komanda Spānijas līgā iepriekšējo reizi uzvarēja pirms diviem gadiem, bet šosezon tā jau labu laiku iepriekš zaudēja reālas izredzes pacīnīties par titulu. Šī sezona "Real" nav bijusi tā vieglākā, jo tam neizdevās aizstāvēt UEFA Čempionu līgas uzvarētājas godu, jau astotdaļfinālā piekāpjoties Nīderlandes klubam Amsterdamas "Ajax".

"Nākamsezon Spānijas čempionātam jābūt mūsu prioritātei," teica Zidāns. "Tās ir sezonas ilgākās sacensībās. Nedrīkstam atļauties vaļības, ko arī teikšu futbolistiem."

"Tieši Spānijas čempionātam jābūt mūsu maizītei un sviestam, tomēr nedrīkstam noniecināt arī citus turnīrus. Taču skaidrs, ka vietējai līgai jābūt pirmajā vietā," uzsvēra Zidāns, kurš "Real" galvenā trenera amatā atgriezās martā.

Sagaidāms, ka jau tuvākajā laikā "Barcelona" izcīnīs savu 26. Spānijas čempiontitulu.

"Mums ir 33 Spānijas čempionu tituli. "Barcelona" klubam klājas labi, to es atzīstu, tomēr vēsturiski Madrides "Real" ir vairāk čempionu trofejas," atgādināja Zidāns. "Barselonas komandai pēdējā laikā gan sokas labāk par mums, tāpēc mums ir jāmaina šī dinamika."

Sagaidāms, ka "Real" klubam šī vasara būs saspringta, jo, visticamāk, komandu atstās velsiešu pussargs Gerets Beils, kamēr ilgu laiku jau tiek runāts par beļģa Edena Azāra pārcelšanos uz Madridi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu