Aģents: "Real" noraidījusi līdz pat 180 miljoniem eiro lielus piedāvājumus par Asensio

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Marko Asensio
Marko Asensio Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas futbola grands Madrides "Real" noraidījis līdz pat 180 miljoniem eiro lielus piedāvājumus par uzbrūkošo pussargu Marko Asensio, spāņu futbolista aģents Horacio Gadžioli atklājis ESPN.

Pašlaik 23 gadus vecais Asensio ir viens no talantīgākajiem Spānijas futbolistiem, kurš trešo sezonu pārstāv "Real" komandu. 

"Real" vienībai šī ir neveiksmīga sezona. Spānijas čempionātā Madrides klubs ieņem tikai 3. vietu, bet UEFA Čempionu līgā komanda izstājās astotdaļfinālā.

Gaidāms, ka "Real" sastāvā vasarā notiks krasas pārmaiņas. "The Guardian" vēsta, ka par Asensio interesējas Anglijas premjerlīgas klubs "Liverpool" un Itālijas čempione Turīnas "Juventus".

"Pēdējā gada laikā ir bijuši piedāvājumi 150 un pat 180 miljonu eiro apmērā, bet Madride nevēlējās tajos ieklausīties," ESPN citē Asensio aģentu Gadžioli. "No citiem lielajiem klubiem vienmēr ir bijusi par Marko."

"Bet viņš allaž saka, ka ir laimīgs Madridē. Viņš ir ieinteresēts gūt panākumus šeit. Viņš ir vēl jauns puisis, visu laiku progresē. Un klubs ir ļoti apmierināts ar viņu," piebilda Gadžioli.

Marta vidū pie "Real" stūres atgriezās leģendārais Zinedins Zidāns, kurš galvenā trenera amatā nomainīja Santjago Solari. 

Asensio bieži tika atstāts rezervē Solari vadībā, bet Zidāns spāņu futbolistu izlaidis sākumsastāvā 5 no 6 spēlēm Spānijas čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu