Aicina pieteikties slavas kārus dalībniekus jaunam šovam

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Jau pavisam drīz skatītāju uzmanībai tiks piedāvāts jauns šovs, kurā vadītājas loma uzticēta slavenajai influencere Evelīnai Pārkerei. Šova nosaukums “Gribi kļūt slavens?”

“Mēs meklējam neparastas personības, kuras grib pierādīt citiem, ka viņos ir potenciāls. Gaidīsim pieteikumus no visiem interesantajiem cilvēkiem vai tādiem, kuri sevi uzskata par interesantiem. Nav tā, ka potenciālajiem dalībniekiem būtu obligāti jādzied, jādejo vai jāspēlē kāds mūzikas instruments. Galvenais, lai cilvēks jūt potenciālu un ir labā nozīmē traks! Gatavs izaicināt sevi un arī sabiedrību, nav bailīgs un  kompleksains,” stāsta jaunā raidījuma vadītāja Evelīna Pārkere.  

Šovu veido producentu kompānija “Brīvdienas”, kas ir tādu labi zināmu TV projektu autori kā “Saimnieks meklē sievu”, “Vakariņas četratā”, “Kivičs. Pavisam privāti”, “Gardēdis un 8 naži” un daudzi citi.  

“Jaunais šovs ir izaicinājums ne tikai tā dalībniekiem, bet arī mums pašiem. Kāpēc? Jau vairākus gadus lolojam ideju par savu YouTube kanālu, kas skatītājiem piedāvātu kvalitatīvu izklaides saturu internetā. Un nu tas brīdis ir klāt! Ar šovu “Gribi kļūt slavens?” atklājam savu YouTube kanālu, kurā piedāvāsim ikvienam interesentam skatīties unikālu – tikai interneta videi veidotu saturu,” stāsta producentu kompānijas “Brīvdienas” vadītāja Sandija Miezīte

“Gribi kļūt slavens?” būs oriģinālraidījums, kura ideja radusies tepat, Latvijā. Producenti kopā ar pieaicinātajiem ekspertiem – slavenībām plāno atlasīt 10 interesantas personības, kuras 8 sēriju garumā cīnīsies par galveno balvu. Tiek solīts, ka tā tiešām būs grandioza, bet tieši kas – to veidotāji pagaidām neatklāj. Tā esot intriga, kas līdz skatītājiem nonāks šova laikā. Vēl tiek solīts, ka arī šova skatītājiem būs iespēja piedalīties satura veidošanā un atsevišķos brīžos pat izlemt dalībnieku likteņus attiecībā uz tālāko dalību.  

Pirmā sērija skatītājiem tiks nodota vasaras sākumā.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu