Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida brīvdienās. 

SESTDIENA

AUNS Ieteicams vairāk rūpēties par savu veselību. Šobrīd noteikti vajadzētu atturēties no alkohola lietošanas, pievērsties pārdomātākam uzturam un atlicināt laiku regulārām fiziskām aktivitātēm.

VĒRSIS Nevēlēsies, lai kāds steidzina, norāda, kas un kā tev jādara. Būsi ļoti pastāvīgs savos lēmumos un rīcībā. Brīžiem būs manāms tev raksturīgais spītīgums, kurš var traucēt attiecībām ar apkārtējiem.

DVĪŅI Daudz laika veltīsi pārdomām par nākotni, darbu, attiecībām. Kādam var rasties iedvesma uzrakstīt dzejoli vai kā citādi izklāstīt savas sajūtas. Mīlas jomā tieksies pēc lielākas brīvības.

VĒZIS Dienas pirmajā pusē garastāvoklis būs nedaudz drūms. Nav izslēgts, ka vēlēsies pabūt viens, tikt galā ar savām nebūšanām. Pēcpusdienā omu uzlabos atvasīšu, mīļotā cilvēka klātbūtne.

LAUVA Nevajadzētu pārlieku tieši uztvert piezīmes, kuri apkārtējie izsaka tavā virzienā. Labāk centies koncentrēt uzmanību savai garīgajai attīstībai, veltīt laiku sev interesējošas literatūras izpētei.

JAUNAVA Tavu pacietību var neapzināti pārbaudīt vai nu atvasītes, vai kāds no tuvāko radinieku loka. Centies būt savaldīgs, tai pašā laikā neļauj sev kāpt uz galvas. Ieteicamas pastaigas svaigā gaisā.

SVARI Tevi ilgi nebūs jāskubina doties ārpus mājas izklaidēties. Pratīsi labi iejusties jebkurā sabiedrībā, rast kontaktu ar dažādu uzskatu pārstāvjiem. Šodien piedzīvotais sniegs jaunu, vērtīgu dzīves pieredzi.

SKORPIONS Šobrīd labāk pavadi laiku mājās, paveic nepieciešamos saimnieciskos darbus, izrunājies ar ģimenes locekļiem. Zvaigznes iesaka rūpīgāk ieklausīties intuīcijas sniegtajās norādēs.

STRĒLNIEKS Būsi pilns radošu ideju un lielāko daļu no tām būsi gatavs īstenot kaut tūlīt. Šodienas rīcībai var būt raksturīga neliela pārsteidzība, neapdomīgums. Ja iespējams, atturies no lieliem tēriņiem.

MEŽĀZIS Laiks līdz pēcpusdienai vairāk piemērots, lai pievērstos ģimenisku jautājumu risināšanai. Tu labi sapratīsies ar tuviniekiem. Vakarpusē tavs noskaņojums mudinās būt divvientulībā ar mīļoto.

ŪDENSVĪRS Dienas plānus var mainīt negaidīts notikumu pavērsiens attiecības ar otro pusīti. Ja rodas domstarpības, turies pie savas taisnības, taču nekļūsti uzstājīgs, ļauj, lai partneris pats pieņem savus lēmumus.

ZIVIS Nevēlēsies dīki sēdēt mājas, bet gan būt sabiedrībā, baudīt mākslu, radošu, bezrūpīgu noskaņu. Labi sapratīsies ar atvasītēm, spēsiet izrunāt ne vienu vien sasāpējušu jautājumu. Attiecībās ar mīļoto būsi koķets.

SVĒTDIENA

AUNS Tev enerģijas pietiks gan mājas uzkopšanai, gan nelielai ballītei. Dodoties sabiedrībā, izdosies izveidot kontaktus ar inovatīviem un patiesi interesantiem personāžiem. Vakarā laikus dodies pie miera.

VĒRSIS Iespējams, būsi nedaudz uzvilkts, nespēsi īsti samierināties ar notiekošo privātajā dzīvē. Taču, risinot sasāpējušos jautājumus, noteikti vajadzētu atturēties no pārlieku emocionālas vai nervozas nostājas.

DVĪŅI Nevēlēsies tērēt laiku sīkumiem, ja ko darīsi, tad tā nopietni un pamatīgi. Tas attieksies arī uz izklaidi. Ja reiz ļausies dzīves baudīšanai, tad darīsi to no visas sirds! Taču šāda nostāja gandrīz garantē pārmērības.

VĒZIS Šodien lieti noderēs tavas psihologa dotības un prasme uzklausīt otru. Tai pašā laikā, palīdzot apkārtējiem tikt galā ar viņu problēmām, nesāc visu uztvert pārlieku personīgi, neaizmirsti arī par savām interesēm.

LAUVA Spēsi rast atsaucību arīdzan no to cilvēku puses, kuri parasti pret tevi izturas samērā vēsi, neieinteresēti. Šis brīdis var būt zīmīgs Lauvām, kuras saistītas ar skatuves mākslu, masu medijiem.

JAUNAVA Šī diena ir kā radīta, lai atpūstos, neliktos ne zinis par ikdienas rūpēm, raizēm. Mīļotais cilvēks jau sen gaida, kad veltīsi viņam vairāk uzmanības. Varbūt sagādā otrajai pusītei kādu pārsteigumu.

SVARI Apstākļu ietekmē tava oma var kļūt neikdienišķi nopietna, pat nedaudz drūma. Iespējams, tev būs nepieciešams kāda dzīves pieredzējušāka cilvēka padoms vai morālais atbalsts.

SKORPIONS Centies atturēties no pārlieku principiālas nostājas, tā ne tikai sarežģīs attiecības ar tuviniekiem, bet arīdzan radīs iekšēju psiholoģisku spriedzi. Šodien ieteicams veltīt laiku fiziskām aktivitātēm.

STRĒLNIEKS Ļausies, lai tuvinieki nosaka dienas gaitu, kas nozīmē - atvasītes vēlēsies apmeklēt kādu izklaides pasākumu, turpretim otrā pusīte vakarpusi gribēs romantiskās noskaņās.

MEŽĀZIS Vari doties apciemot vecākus, radiniekus vai arī aicināt viņus viesos pie sevis. Tu būsi jautrs, dzīvespriecīgs, pratīsi uzlabot omu apkārtējiem. Šobrīd vēlams atturēties risināt materiālas dabas jautājumus.

ŪDENSVĪRS Tev pa prātam būs viest pārmaiņas savā ikdienā. Kāds no Ūdensvīriem var nolemt sākt jaunas attiecības, cits pārcelties uz modernāku dzīvesvietu, savukārt cits iegādāties jaunu auto.

ZIVIS Vispirms vēlēsies kā nākas izgulēties. Pēc tam ieturēt sātīgas brokastis, pēc kurām būsi gatavs uzkopt māju, doties iepirkties, kā arī tikt galā ar atvasīšu audzināšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu