Uz slēgtā Deglava tilta šodien notiks pikniks (5)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Augusta Deglava tilts
Augusta Deglava tilts Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šodien pēcpusdienā Rīgā uz slēgtā Deglava tilta notiks pikniks, kura dalībnieki plāno pārrunāt, kādu Rīgu vēlētos redzēt, liecina sociālajā portālā "Facebook" izplatītā informācija.

Piknika organizatori norāda, ka Deglava tilts ir slēgts autosatiksmei, tādēļ atbrīvojusies liela publiskā telpa, kas citkārt cilvēkiem nav pieejama. "Apgūsim to, spēlējot spēles, baudot līdzpaņemtos gardumus, savstarpēji iepazīstoties un runājot par to, kādu mēs gribam redzēt Rīgu un ko varam darīt, lai tā drīzāk tāda taptu," teikts paziņojumā.

Organizatori piknika dalībniekus aicina ņemt līdzi galdiņus, krēslus, pledus, bezalkoholiskos dzērienus, mūzikas instrumentus, spēles, lecamauklas, velosipēdus, skrituļslidas un citas "foršas lietas, kas pikniku padarīs jaukāku un jautrāku".

Piknika sākums paredzēts plkst.16.

Valsts policijas pārstāve Ilze Jurēvica pauda, ka Deglava tilts ir atvērts gājējiem un velosipēdistiem, tāpēc tikai tam sākoties varēs vērtēt piknika izpausmes.

Viņa arī norādīja, ka pēc "Facebook" pieejamās informācijas noprotams, ka pikniks nenotiks uz tilta slēgtās daļas, bet gan nostāk.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu