Bertāna pārstāvētā "Spurs" izstājas no cīņas NBA "play-off"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns (centrā)
Dāvis Bertāns (centrā) Foto: AP/Scanpix

Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda svētdien (pēc Latvijas laika) piedzīvoja zaudējumu Denveras "Nuggets" vienībai, tādējādi izstājoties no cīņās šīs sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu turnīrā.

"Spurs" izbraukumā ar rezultātu 86:90 piekāpās "Nuggets", atzīstot pretinieku pārākumu arī visā sērijā līdz 4 uzvarām ar 3-4.

Otrajā kārtā "Nuggets" spēkosies ar Portlendas "Trail Blazers", kas pirmajā kārtā sērijā ar 4-1 uzveica Oklahomasitijas "Thunder".

Sanantonio rindās rezultatīvākais bija Rūdijs Gejs, kurš guva 21 punktu un izcīnīja 8 atlēkušās bumbas, pa 19 punktiem pievienoja Demars Derouzens un Braiens Forbss, bet Lamarkuss Oldridžs iemeta 16 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.

Denveras labā 23 punktus guva Džamals Marejs, bet Nikola Jokičs izcēlās ar 21 punktu, 15 atlēkušajām bumbām un 10 rezultatīvām piespēlēm.

Bertāns šajā mačā palika rezervē. "Spurs" spēlēja ar tikai 8 spēlētāju rotāciju. Latvijas basketbolists šajā sērijā laukumā devās 5 mačos, vidēji gūstot 2,3 punktus.

"Nuggets" komanda NBA "play-off" pirmo kārtu pārvarējusi otro reizi pēdējo 10 gadu laikā. Iepriekš tas izdevās 2009. gadā, kad Denvera sasniedza Rietumu konferences finālu, kur nācās atzīt čempionvienības Losandželosas "Lakers" pārākumu.

"Spurs" arī pērn izstājās "play-off" pirmajā kārtā, taču pagājušajā sezonā Sanantonio piekāpās NBA čempionvienībai Goldensteitas "Warriors".

NBA regulārajā čempionātā Rietumu konferencē "Nuggets" ieņēma 2. vietu, bet "Spurs" ierindojās 7. pozīcijā.

Rietumu konferences pusfināli:

Goldensteitas "Warriors" (1) - Hjūstonas "Rockets" (4), sērijā 0-0

Denveras "Nuggets" (2) - Portlendas "Trail Blazers" (3), sērijā 0-0

Austrumu konferences pusfināli:

Milvoki "Bucks" (1) - Bostonas "Celtics" (4), sērijā 0-0

Toronto "Raptors" (2) - Filadelfijas "76ers" (3), sērijā 1-0

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu